Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
krtek2k píše:1) Jak dlouho obvykle trvá, než na mail v kterým doložíte platbu celníci reagujou? 2) Jakým způsobem reagujou, odepíšou mail, nebo se jen na sledování objeví "celně propuštěna do další přepravy" ?
Díky za odpověď.
Celní řízení dne 19.05.2010 přerušeno. Adresát vyzván k součinnosti.
20.5. mi přišel dopis, poslal jsem jim výpis emailem
Zásilka dne 21.05.2010 celně propuštěna do další přepravy. Zásilka přepravována k dodací poště. Zásilka připravována na dodací poště k doručení. Zásilka doručována dne 24.05.2010
Peppy píše:kukni ci tam nemas daku polozku backorder, mne sa tiez stalo ze kym mi to zabalili tak sa to vyskladnilo, potom len napis nech to vyhodia aby si necakal
Mohl by mi někdo prosím upřesnit kam a co mám napsat,když chci vyhodit položku BK?Čekám kvúli regulatoru a je tam furt 7-30dní.dík
Ak zvládaš trochu angličtinu a vydržíš kým bude v číne pracovná doba, najrozumnejšie je otvoriť online CHAT. Je to hneď a nestratí sa to medzi spamom, v podstate akoby si zavolal..
V princípe stačí napísať niečo ako že
"I have an item on backorder in order no XXXXX and I do not want to wait for it.
Cancel that single item, please."
Poznačíš si číslo ktoré Ti dá ako Bonus point a pri ďalšej objednávke ho zadáš (započíta sa tá cena).
Neuvěřitelné.
Objednal jsem si nějaký zboží asi před měsícem a došlo za 14 dnů.
To se mi ještě nestalo aby byla pošta tak rychlá.
Kód poštovní zásilky "Track number" končil ...CH. To asi posílali ze Švýcarska.
Minulý týden jsem zase něco objednal a přišlo mi zboží už za
8 dní. Track number končil SG - Singapore. Nechápu.
Jak to, že někdy to chodí dýl jak 3 týdny a teď 8 dní?
DX6i Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
No každopádně mě to tento týdem přišlo už HK post. Klasika, v sobotu odlet z HK, neděle Ruzyně, v úterý u mě. Jako za starých časů...
Měl jsem tam samo i aku. (3s 3600)
a mě celnící air-pracel HK post už od minulýho pátku - 16.8.
v pondělí 19.8. byl adresát vyzván k součinnosti.
v úterý přišel dopis, tak jsem jim 20.8.poslal mail s výpisem platby.
a dodnes 24.8 se to nehnulo, pochybuju že se to přes víkend pohne.
A to to nemám drahý 107dolarů i s poštou.
Už mě serou!
Frsky X10S Carbon Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Se tam asi nuděj..... Já tedy pokud to jde, nechávám udávat 100% ceny a zatím to prošlo vždy (vešel jsem se do limitu) a taky to byly malý balíčky. Naposled mi to zhabaly když jsem tam měl folie (dlouhý balík). Tenkrát paka popletly doklady o ceně s někým kdo měl zásilku za 20.000 a po mě chtěl pošták DPH z téhle částky. Pak jsem z nich ten rozdíl tahal skoro půl roku....
Chtěl bych se zeptat, jestli se vyplatí objednat už teď (v předstihu) motor ASP FS91AR, když je BK? Zatím ho v průběhu stavby éra nepotřebuju, ale počítám tak do 2 měsíců určitě jo... A mám tam hodit na balík 100% cenu zásilky? Díkes
Did you know you can save money on postage?!
Your total cart weight is 1701grams.
See below to find out how much you have left in that weight category! Weight category Price (USD) Weight remaining
DPD 4-7 Days 0-3kg (Germany to Czech Rep.) $13.79 1298g left.
EMS Express (CZECH Rp) 1000g - 1999g $64.86 298g left.
Air Parcel (CZECH Rp) 1500g - 1999g $29.56 298g left.