hadice na výfuk
hadice na výfuk
jaký máte zkušenosti prodloužit výfuk hadicí?sniží se výkon motoru?teď jsem někde viděl nějakou silikonovou hadici, která se snad "nespéká"
Copacabana 6,5ccm(topmodel)
Space scooter AXI 2808/24(multiplex)
Filip 400 sport
Filip 400 sport
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Hadice
Silikonová hadice je k ničemu, jelikož se neohřívá a následně se výfukové plyny v ní sráží a ještě více to prská. výfuk sem si prodloužil pod model kouskem kliníkové trubky a to je úplně o ničem jiným než kus hadice. Model je teď o hóóóódně čistější 
Re: hadice na výfuk
Solin píše:jaký máte zkušenosti prodloužit výfuk hadicí?sniží se výkon motoru?teď jsem někde viděl nějakou silikonovou hadici, která se snad "nespéká"
nenapísal si kam s tou hadicou.... či medzi koleno a výfuk alebo koncovú...
- blacklight
Vzduchoplavec píše:Ja mam hadici na 7.5ccm ASP a nepozoroval jsem zadny ubytek vykonu, ani problem se spekanim.
Bohuzel se nedostavil ani prilisny ubytek svineni modelu, protoze se hadice ohyba naporem vetru a nakonec stejne misto dolu fouka na kridlo... ale mozna to o neco lepsi je...
no já to mám vymyšlený tak že konec ty hadice přidělám k podvozku, takže to bude foukat kam chci
Filip 400 sport
Filip 400 sport
Vzduchoplavec píše:Ja mam hadici na 7.5ccm ASP a nepozoroval jsem zadny ubytek vykonu, ani problem se spekanim.
Bohuzel se nedostavil ani prilisny ubytek svineni modelu, protoze se hadice ohyba naporem vetru a nakonec stejne misto dolu fouka na kridlo... ale mozna to o neco lepsi je...
no já to mám vymyšlený tak že konec ty hadice přidělám k podvozku, takže to bude foukat kam chci
Filip 400 sport
Filip 400 sport
To tam chceš dávat půlmetrovou hadici? No teda se spalovákama moc zkušeností nemám, ale řekl bych, že to bude na výkonu docela poznat(zvlášť u dvoutaktu, kde na výfuku výkon dost závisí), ale nevím no...Solin píše:Thunder píše:No, a jak to bude dlouhý ta "hadička"?
asi tak půl metru-myslím že tak se i prodává
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Největší ´bytek výkonu je znát u jednokomorových tlumičů(dusítka MVVS) u dvou komorových a více to již znát není téměř vůbec. Mám hadici na ASP 15 a aby se neohýbala vzduchem tak je ovinuta pár závity drátu. Zkoušel jsem jí i sundat a opravdu byl rozdíl ve výkonu neznatelny. To samé platí i laďeném výfuku na OS160FX.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)