Dnes to idem kúpiť ND a uvidíme...
nemam koule na otoceni vrtasu cumakem ke me
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už jsem absolvoval mnohokérát. Včera jsem utratil za ND 1000 kč a to byly jen drobnosti, hřídelky, hlavní kola, převody do serva. Je to síla kolik to stojí, ale stojí to za to. Ten adrenalin jsem nikde nezažil.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
Jajka píše:Nazdárek. Dnes jsem šel zaviset tak po třetí. Otočil jem to nechtěně boudou k sobě.Totálně začal zmatkovat. Helinu hodil na bok otřískal o zem a zamotal do trávyMam to tak za 1500kč. Ty origo listy mě mrzej. Kluci neni tu někdo z okolí Hradce? Ve více lidech by to bylo veselejší
No v realu se lita fajn ale po simu to tak neni nuda ..
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
- Kenny McCormick
Re: nechci tě plašit
Podla mna to nieje az take zle, so 450-tkou.matlak píše:ale drž si větší odstup, metr před sebou je sice nejlíp vidět ale taky hodně blízko si s heli skočit do ksichtíku. Až zastavíš rotor tělem tak ti to bude jasný, doporučuju pevný oděv
Niekto tu uz havaroval s heli do seba
Psena?
Akurat prilba by sa zisla
corona píše:...Takže se vždy trochu natočím celým tělem a tak nějak se vidím v kabině. Zatím mi to funguje...
Tak tohle mi před lety poradil kámoš, když jsem se učil lítat letadla. A docela dobře to funguje. I když se získanou praxí už se točit nemusím, v případě krizovky nebo jiné nejistoty to furt pomáhá
Já byl v reálu čumákem proti sobě dnes poprvé. Poněkud nechtěně - Blade mSR se mi tak po jednom splašeném dobrždění před stěnou nějak otočil. No ale v pohodě, teď už mi to těžké nepřijde...
Ale to je jen mikrovrtulník na doma.
S velkým se furt bojím lítat, protože po nákupu simulátoru Phoenix je to něco úplně jiného, než to bylo v ClearView. Tam to snad lítalo skoro samo a uměl jsem už lehce viset jakýmkoliv směrem. V Phoenixu se teď sice lepším taky, ale stejně jsem občas rád, že se vůbec vejdu na letiště
T-Rex 600 tedy zatím zbaběle leží doma, ale snad jsem aspoň ušetřil koruny i zdraví 
Ale to je jen mikrovrtulník na doma.
S velkým se furt bojím lítat, protože po nákupu simulátoru Phoenix je to něco úplně jiného, než to bylo v ClearView. Tam to snad lítalo skoro samo a uměl jsem už lehce viset jakýmkoliv směrem. V Phoenixu se teď sice lepším taky, ale stejně jsem občas rád, že se vůbec vejdu na letiště
Re: nechci tě plašit
Kenny McCormick píše:Podla mna to nieje az take zle, so 450-tkou.matlak píše:ale drž si větší odstup, metr před sebou je sice nejlíp vidět ale taky hodně blízko si s heli skočit do ksichtíku. Až zastavíš rotor tělem tak ti to bude jasný, doporučuju pevný oděv
Niekto tu uz havaroval s heli do seba![]()
![]()
Psena?
Akurat prilba by sa zisla
Kdo jinej, mam za sebou vse co jde
Byl to tenkrat nkrat prvni "let" venku a asi 5 baterka celkem, ne ze bych si moc veril, ale chtel jsem zjistil, jakze se chova heli pri Idle 2, vis v pohode, ale pak jsem zkusil udelat dle videi na youtube
Jinak to tu vypada, ze ti kteri pred par dny psali o tom jak se jim to zda v pohode tak do jednoho sebou praskli.
To je prave ono, ja uz radsi nerikam vubec o nicem, ze je lehke nebo ze to neni problem...protoze ono se da opravdu spadnout temer pri kazde kravine.
Kazdej si na zacatku myslel, ze bude vyjimka, ale vetsina nakonec zjisti ze jsou uplne bezni smrtelnici.(samozrejme cest vyjimkam, jsou tu lidi kteri nespadli od svych zacatku treba rok a pul) Nakonec to stejne kvalitu pilota nedela, dulezity jak potom clovek umi litat, kolik mel v zacatcich crashu je uplne jedno.
Takze hlavu vzhuru, opravit a valit dal. Jo nechat original listy na zacatky neni moc chytry, sam radim at kazdej hodi nejaky levny... sam jsem svoje Aligny znicil 3 baterku pri nastavovani gyra
Kazdej si na zacatku myslel, ze bude vyjimka, ale vetsina nakonec zjisti ze jsou uplne bezni smrtelnici.(samozrejme cest vyjimkam, jsou tu lidi kteri nespadli od svych zacatku treba rok a pul) Nakonec to stejne kvalitu pilota nedela, dulezity jak potom clovek umi litat, kolik mel v zacatcich crashu je uplne jedno.
Takze hlavu vzhuru, opravit a valit dal. Jo nechat original listy na zacatky neni moc chytry, sam radim at kazdej hodi nejaky levny... sam jsem svoje Aligny znicil 3 baterku pri nastavovani gyra
o oči bych se sakra bál
jednou jsem povisával a partnerka fotila až jsme se dostali omylem do jedné lajny heli fotografka a já , rotor jsem nakonec brzdil kotníkem a krve bylo docela dost, samozřejmě jsem dělal jakože pohoda, ještě jednou vzlétl a rány si lízal až jsem byl o samotě. Indián nesmí ztratit tvář :-ú
Re: o oči bych se sakra bál
matlak píše:...do jedné lajny heli fotografka a já, rotor jsem nakonec brzdil kotníkem a krve bylo docela dost, samozřejmě jsem dělal jakože pohoda, ještě jednou vzlétl a rány si lízal až jsem byl o samotě. Indián nesmí ztratit tvář :-ú
Takže to byl její kotník
No jo.Co se dá dělat. Tak si aspon sednu zase k simu.A nerozsekám to ještě víc.No prostě budu muset navýšit skladové zásoby ND. Koupil jsem nějaký listy za 160Kč a nemam z nich teda dobrej pocit. Ty origo jsem ani nedovažoval. Tyhle mi málem utekly ze stolu i s vrtulníkem. Je to nějaký dřevo potažený něčim. Nelítali jste s tim někdo? Tušim že to budou ty za 5doláču 
- Kenny McCormick
Lietal som s tym na zaciatku.Jajka píše:No jo.Co se dá dělat. Tak si aspon sednu zase k simu.A nerozsekám to ještě víc.No prostě budu muset navýšit skladové zásoby ND. Koupil jsem nějaký listy za 160Kč a nemam z nich teda dobrej pocit. Ty origo jsem ani nedovažoval. Tyhle mi málem utekly ze stolu i s vrtulníkem. Je to nějaký dřevo potažený něčim. Nelítali jste s tim někdo? Tušim že to budou ty za 5doláču
Lenze ja som mal vsetky pekne sparovane.
Ich najvecsi problem je, ze su iba do 2400ot, na procku tocim 3000, na copterovi momentalne iba 2500-2600 ale bal by som sa ich dat.
Na trening visu boli dobre.
Ked ich prilis roztocis, pravdepodobne ich roztrhne...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/