Bezpádlo BeastX Microbeast
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:Dneska jsem odpanil protose s beastXem, nějak jsem se s nastavením nepáral a letělo to hned při první baterce docela obstojně. U třetí baterky jsem byl docela i spokojenej.
Je to jiný než vbar, ale není to horší.
...jaký jiný?
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- jardastolc
Nevite prosim nekdo, jakou nastavit frekvenci u Beasta pro Power HD3688. Cintamani zaryte mlci. Diky
Naposledy upravil(a) jardastolc dne čtv 29.07.2010 18:23, celkem upraveno 1 x.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Takže, po prostudování datasheetů a trochu vlastní zkušenosti jsem přesvědčen že HD, Savox, Align serva vyrábí jedna a ta samá firma. Převody jsou stejné a zaměnitelné, krabičky až na nepatrné vyjímky také. Parametry jsou stejné. Tudíš elektronika bude taky stejná.
Takže se ničeho neboj, nastav 200Hz a bude. Já bych to teď se svými servy udělal.
Bavíme se tedy o použítí na cyklice předpokládám
Takže se ničeho neboj, nastav 200Hz a bude. Já bych to teď se svými servy udělal.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- jardastolc
pkotatko píše:Takže, po prostudování datasheetů a trochu vlastní zkušenosti jsem přesvědčen že HD, Savox, Align serva vyrábí jedna a ta samá firma. Převody jsou stejné a zaměnitelné, krabičky až na nepatrné vyjímky také. Parametry jsou stejné. Tudíš elektronika bude taky stejná.
Ja jsem projizdel nejaky rozsypany caj a tam psali, ze specifikace by mela byt stejna jako pro futabu 9257. Jj, jedna se o cykliku. No tak mate tri pokusy a pak si objedname podle poctu odpalenych
MOC DEKUJI ZA POMOC!
pkotatko píše:Takže, po prostudování datasheetů a trochu vlastní zkušenosti jsem přesvědčen že HD, Savox, Align serva vyrábí jedna a ta samá firma. Převody jsou stejné a zaměnitelné, krabičky až na nepatrné vyjímky také. Parametry jsou stejné. Tudíš elektronika bude taky stejná.
Pozor. Koupil jsem si páky na serva Power HD v domění, že je dám na SAVOX a nejde to!!!
bavarianDemon 3X a 3SX
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
paky
hezky podvecer kdyz uz jste u tech pak... nevite nahodou kde koupit paky na servo align DS 410? nebo poradit co tam pasuje?v pytlicku jsem mel jeste dalsi paky ale ty se mi moc nehodej..potreboval bych to na heli t-rex 250... 
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2