nemam koule na otoceni vrtasu cumakem ke me

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Kenny McCormick

#76 Příspěvek od Kenny McCormick »

psena píše:Na hk jsou za 7,50 USd s napisem 3D a ty nejsou nicim potazeny, jsou to docela pekny listy.
Tie su fajn, carbony. Mam ich v 335mm velkosti zo smartmodel /su to tie iste, len lepsia vystupna kontrola :lol: mozno/ a som velmi spokojny. Laminaty som mal odtial dva pary a sklamali ma - mozno preto ze tie som kupil z HC. :evil:
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Vita_Valke »

měl sem lamináty ze smartmodel 335 a točil sem je 3100 :) teď po havárce jsem vzal na zkoušku 325 Pro carbony a MSC championy B kvalita za 500,- tak pak porovnám
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Jajka

#78 Příspěvek od Jajka »

Kurna ani nevim kolik točim. Zatim to nemam jak změřit.Už jsem se vydal ze všech zlatáku. Holt až za měsíc.To by byla nepříjemná záležitost,kdyby ruply.Lidi nemáte někdo prosím nějaky odkaz na informace ohledně rozdílu mezi HL modem a normal modem na gyru? Proč se nornal nepoužívá,jaké jsou výhody a tak. Já to dostal do vzduchu jen na normal(status červena) Na zelenou se to chovalo nějak prapodivně. Ocas se otáčel do doby než jem páčku zase vrátil. Pro mě nezvyklé poněkud. Nebo je to tak snad správně? Ted ani nemužu nic zkoušet :?
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Vita_Valke »

Jajka píše:Ocas se otáčel do doby než jem páčku zase vrátil...

jako kam, do neutrálu? tak to je snad logický že se ocas točí když to po něm chceš kniplem, nebo jako kontra? nějak se to pokus rozvést

měl si to v HL ve vzduchu nebo si to zkoušel jenom na zemi? na zemi se to chová pro lajky nepochopitelně ale je to vlastně v pořádku a logické když se nad tím zamyslíš

dáš výchylku kniplu a smykátko přejede na kraj, gyro čeká až se vrtulník otočí do tvého požadovaného směru a poté vrátí smykátko do středu ale když máš vrtulník na zemi a neotočíš s ním růčo tak smykátko bude furt v kraji (zjednodušeně)
Jajka

#80 Příspěvek od Jajka »

Jasně to je logicky :) Ale ono to v té poloze zustávalo natočené. Když jsem pustil páčku tak se porád ocas otáčel. Vlastně se to chovalo jako páčka plynu. Pustíš knipl on se vrátil ale vrtulka zustala natočená. Než jsem ji udal směr zpět. Jelikož jsem tomu nerozuměl proč to dělá přešel jsem na jinej mod kde mi to šlo. Jenže se mi nepodařilo docílit aby mi ten ocas stejně neotáčel pomalu tak se mi vrtás natočil při třetí baterce ke mě boudou a bylo zle.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Vita_Valke »

lítej normálně v HL a aby se ti ocas otáčel pomalu tak si nastav Travel adjust (u různých vysílaču se to jmenuje různě, prostě dráhu serva) třeba na 60 procent
Jajka

#82 Příspěvek od Jajka »

Myslim že mě to v hl připadalo prapodivný tak jsem to do vzduchu ani nezkoušel. Jak to dám dohromady tak hned prubnu HL. Ted jsem prostě nahranej. Dík za info. Casem se naučim.Ted se alespon snažim zjistit jak co funguje.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“