Angusss píše:bigsam72 : Nejmenuje se Pavel a není ze Slatiny?:)
Oba sme ze slatiny a ano jmenuje se pavel ale lita naprosto uzasne
bigsam72 píše:Angusss píše:bigsam72 : Nejmenuje se Pavel a není ze Slatiny?:)
Oba sme ze slatiny a ano jmenuje se pavel ale lita naprosto uzasne.
psena píše:Pockej, ty tam slysis i to co jsem povidal ja? Tak to jsi zase ty bedny dal moc nahlas... ja na kompu slysim, jen toho kamos sa tim, tyyy vole...tyy kravo...tyyy.
Ale vim, ze jsem tam plandal neco o tom, ze to to trva nekomu i rok (coz je bezezbytku pravda) a jeden pan za myma zadama rikal, ze se to nenaucil ani za 10 let a to se jedna o profi pilota vrtulniku(nejedena se o Trolla z fora, ten lita spickove)
psena píše:Dobre, priste reknu vyslovne, ze bezne to trva rok nez se pilot dostane k tomuto prvku, ale samozrejme existuji vyjimky jako napriklad Radek z Prahy
psena píše:Co se tyce litani, tak o nefco jsem pokrocil, ale zlobi me uz opouzivany Procko, mam vule snad vsude a ted kdyz jsem vymenil loziska na gripech, tak tam stejn uz jsou asi vymackany domky a uz me to strasne vakla, ale litat se s tim da, ale blbe se to trimuje a chova pri prudsim pridani plynu.
psena píše:Na tom videu jen predvadim takovy litani na jistotu, ted na Slatinu chodi strasne moc lidi a mel jsem pro sebe jen ten kousek proti slunci, takze jsem vic nepredvadel. Bezne jse vzduchu 6-7 letadel a to je pak mazec protoze jednim okem cumim na svou heli a druhym na nejblizsi letadla
psena píše:Tak z Jiznich Cech, tak to ovsem jinane i Praglu mam super kamose (byvaly Brnaky
)
Zkusim z tebe vytahnout par znalosti jestli muzu, kdyz se pokousim o tictoc tak pri prilisnym zabrani za kolektiv, mam jakoby reakci na kolektiv zpozdenou a reguje s takovym trhnutim a rozhozenim smeru. Samozrejme to obchazim jemnejsim kolektivem a tak je to i spravne, ale stejne nemelo by to pri plnym knedliku byt akorat rychlejsi ale jinak chovani podobny? Je to jakoby to tu energii kdesi spolklo, pritom nemam pocit ze je zadusenej motor.. mozna ty listy z Hk nejsou uplne idelani.
psena píše:Pro me je nepochopitelny, jak muzes vse delat napred naopak, jak ted s tim jednoduchym piroflipem, ze zacinas kabinou k sobe![]()
Ja to mam presne naopak, tyhle manevry zacinam zasadne kabinou k sobe, naopak bych to zcela jiste ani nedal.Zkusim to dnes na simu.¨
psena píše:Jinak litam v invertu jak dopredu tak i couvacky, dokonce jak pro me bylo zezacatku prijatelnejsi ocasem dopredu, tak ted uz je to docela srovnany, ale celkove se v invertu docela hledam. Je to zatim velmi nejisty, ale kruhy nebo osmicky udelam, ale jsou nehezky a samozrejme aspon v 5-10m vysce.
Proste je co trenovat, ale v podstate diky kazdodenni praci se me v podstate prekryl simulator a real coz je prijemny. Ted ani na simu nevymyslim zadne silenosti, proste trenuji ty zakladni veci, protoze je chci mit jisty. Zatim z toho mam dost smisene pocity
Navic me "konecne" zacina prace vcetne dlouhe zarijove sluzebky do Jizni Ameriky kam si heli nebudu moct vzit. Takze co jsem nenatrenoval ted za posledni mesic to zas chvili nenatrenuju.
Doufam ze pristi leto uz se uvidime na nejake akci, treba uz neco budem umet ne? No u sebe to mam naplanovany, ze tak za tech 5 let by to mohlo byt divatelny.
Michal.B píše:Zdarec kluci,chtěl bych se zeptat jestli to ma cenu na uplnej začatek s heli kupovat třeba <a> WALKERA</a> <a> CB180Z</a> nebo zvolit něco jineho ?