Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
UCH

#46 Příspěvek od UCH »

Tak dneska bylo lítání na Slatině luxusní, sice jsem dal jen dvě baterky :( ale zase jsem nic nerozbil :D
Navíc jsem konečně velmi opatrně zalítl maketu MD 500 a sice to byla psycho klepačka ale v pohodě, je to celý. Akorát jsem zapoměl sledovat čas jak jsem se kochal a bál kouknout na stopky a tak mi po 5:45 min regl omezil výkon a šel jsem dolu cca z 2m, ale něžně do vyšší trávy.
Největší zážitek ale byla Psenova 600 v akci, fakt super stroj 8O 8O
Až budu velkej tak si ho taky pořídím :lol:
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
psena
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od psena »

Gamer: Vsak jak jinak myslis, ze jsme se dali dohromady? Jsme vsichni zacatecnici a v podstate diky rcmanii jsme se dali do kopy. Na letisti se pridal UCH, ktery lital vyborne letadla, ale uz to asi byla nuda, tak presel k nam :D
A dnes tam byl pan, kterej si koupil Blada a uz ho samozrejme taky rozbil, prekvapilo nas, ze si ho nechava opravovat v Helimanii :lol: , kdybych to takhle resil ja, tak jsem na mizine.
Predvedl jsem mu 600kilo a pak 450 Pro a odchazel jasne rozhodnutej ze koupi Procko.... skoda, ze nekteri lidi si proste nedokazou sehnat informace kterych je na webu plno, mohl ho koupit primo. On teda nejen ze nevi, jak se to opravuje (zrucnej je, ale ma strach z elektroniky a ze to spatne seridi), ale hlavne vubec nemel poneti co to jsou krivky atd...protoze ten Blade z RTF sady nema ani display a je nastavenej uz z tovarny...to je pak tezky.
Takze ja pocitam, ze zanedlouho nas bude opravdu uz zajimavej pocet.
Mistni starousedlici (lco litaji letadla) jeste budou litovat, ze nas prijali mezi sebe. :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od psena »

UCH: manzelce jsem rikal, jak jsi me dnes ukazal jak se spravne brani utoku nozem a ze pri jedne ukazkove variante jsi me skoro vykloubil rameno (to se jednalo o zpomalenou ukazku bez pouziti sily) a ze zitra prijdes na navstevu.... ji se strasne libilo, ze me nekdo dokaze ublizit a uz se na tebe prej tesi :D Ne abys ji zitra nejakej chvat naucil!!! :evil: :)
UCH

#49 Příspěvek od UCH »

:D :D slibuju že budu hodnej, nenápadnej, jenom flešku škvírou ve dveřích prostrčím a hned zas půjdu, obecně vzato manželkám se špatně brání......na některý ani neexistují žadný chvaty.
Starousedlíci s letadlama nás tam berou spíš jako atrakci, kterou moc nechápou a hlavně se jim líbí jak s tím furt někdo z nás tluče o zem, ale to se poddá a najdem svoje místo na slunci :)
Jinak já se můžu taky počítat k starousedlíkům a proto říkám :
Ať žijou HELI :!: :!: :!:
S érama už byla na Slatině rochu nuda
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
chevrolet.sc

#50 Příspěvek od chevrolet.sc »

ja ti porad po nejakem tom eru pokukuji. Kdyz trenuju na simu, sem tam si na erech odpocivam a cistim hlavu..... ale porad tak nejak nevim kudy do toho, co zvolit....
Rostik

#51 Příspěvek od Rostik »

UCH píše:Tak dneska bylo lítání na Slatině luxusní, sice jsem dal jen dvě baterky :( ale zase jsem nic nerozbil :D
Navíc jsem konečně velmi opatrně zalítl maketu MD 500 a sice to byla psycho klepačka ale v pohodě, je to celý. Akorát jsem zapoměl sledovat čas jak jsem se kochal a bál kouknout na stopky a tak mi po 5:45 min regl omezil výkon a šel jsem dolu cca z 2m, ale něžně do vyšší trávy.
Největší zážitek ale byla Psenova 600 v akci, fakt super stroj 8O 8O
Až budu velkej tak si ho taky pořídím :lol:

blbý dotaz : je to vidět z dálnice?
mix HK-250 a HK-450 V2, nějaká éra
Futaba T7CP
UCH

#52 Příspěvek od UCH »

Ahoj, z dálnice to vidět nebude, sice vede poměrně blízko okolo ale je pod úrovní terénu. Jinak je to sjezd z dálnice Brno-Slatina a je to od ní cca 2 km.
psena
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od psena »

Rostik píše:blbý dotaz : je to vidět z dálnice?

Chces nam mavat? :)
Rostik

#54 Příspěvek od Rostik »

psena píše:
Rostik píše:blbý dotaz : je to vidět z dálnice?

Chces nam mavat? :)

to ne, jel jsem tam včera kolem páté odpoledne a kluk prý viděl nějaký vrťas.....s hodou okolností se podobal té 500-stovce :D
Futaba T7CP
bigwolf

#55 Příspěvek od bigwolf »

Jo, tak to asi videl me. ;)

Sem tam v te dobe byl. :)

Mam kabinku do oranzova.
Rádio Futaba T8FG | Nabíječ FMA CellPro 10S
Vrťas T-REX 500 ESP, 3x DS510, DS520, mini V-bar 5.0 Express
Rostik

#56 Příspěvek od Rostik »

bigwolf píše:Jo, tak to asi videl me. ;)

Sem tam v te dobe byl. :)

Mam kabinku do oranzova.

:D tak syn nekecal......
Futaba T7CP
bigwolf

#57 Příspěvek od bigwolf »

Tak sem se prave vratil ze Slatiny. Prijemne vyletani 3 baterek za mensiho vetricku. :D
Rádio Futaba T8FG | Nabíječ FMA CellPro 10S
Vrťas T-REX 500 ESP, 3x DS510, DS520, mini V-bar 5.0 Express
psena
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od psena »

Rostik píše:
to ne, jel jsem tam včera kolem páté odpoledne a kluk prý viděl nějaký vrťas.....s hodou okolností se podobal té 500-stovce :D

Tak to je borec, protoze to letiste je 1,5km od dalnice a na tu vzdalenost jeste poznat 500ku... :D
Naposledy upravil(a) psena dne čtv 05.08.2010 15:50, celkem upraveno 2 x.
psena
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od psena »

bigwolf píše:Tak sem se prave vratil ze Slatiny. Prijemne vyletani 3 baterek za mensiho vetricku. :D

A ze bys treba nekdy prijel, kdyz tam jsme?? Nejak soukromnicis.., ale chapu to, s velkym vrtulnikem je lepsi kdyz je tam min lidi.
Jinak prosimte nelitej s 500kou nad tu dalnici :lol:
error414
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od error414 »

psena píše:
bigwolf píše:Tak sem se prave vratil ze Slatiny. Prijemne vyletani 3 baterek za mensiho vetricku. :D

A ze bys treba nekdy prijel, kdyz tam jsme?? Nejak soukromnicis.., ale chapu to, s velkym vrtulnikem je lepsi kdyz je tam min lidi.
Jinak prosimte nelitej s 500kou nad tu dalnici :lol:

ty mas co mluvit, posledne si chtel se 450 sejmout horkovzdusnej balon tak kilometr od letiste. kdyby ti nedochazela baterka tak ho sejmes :D :D :D
Logo 600 + spirit
Zamčeno

Zpět na „Kluby“