Kolko ste minuli v HC
1384 USD od 7.ledna 2010 ovsem tak 1/4 nebyla objednana pro me, ale pro kamose.
Naposledy upravil(a) psena dne pát 06.08.2010 18:25, celkem upraveno 2 x.
arda1 píše:Jen se tady chlubte- to zase bude udání od našich obchodníků na celní ouřady- až vám budou prohlížet každý balíček pak si sami sobě poděkujte.![]()
![]()
mají se oni udavači víc snažit a jít taky ven mezi lidi, z těch aktivnějších co umí poradit a objedou nějaké ty modelářské akce případně sami něco organizují neznám nikoho kdo by si nějak stěžoval na nedostatek práce spíš naopak, modelařina teď asi prodělává takový masový boom, a ti ostatní co sedí v zaprděném (e)shopu na zadku za pultem, tváří se nas.... a čekají až jim spadnou ty miliony do klína tu asijskou konkurenci ze srdce přeju
nahoru může, dolů musí
arda1 píše:Jen se tady chlubte- to zase bude udání od našich obchodníků na celní ouřady- až vám budou prohlížet každý balíček pak si sami sobě poděkujte.![]()
![]()
To je smesny, u me vse probehlo dle platnych zakonu CR, mas s tim ty nebo nejaky urednik nejaky problem?
Obchodnici jsou me u zadku, kdyz neumi obchodovat.
-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:arda1 píše:Jen se tady chlubte- to zase bude udání od našich obchodníků na celní ouřady- až vám budou prohlížet každý balíček pak si sami sobě poděkujte.![]()
![]()
To je smesny, u me vse probehlo dle platnych zakonu CR, mas s tim ty nebo nejaky urednik nejaky problem?
Obchodnici jsou me u zadku, kdyz neumi obchodovat.
Jen z toho nedělej kovbojku, přesně tak, jak píše psena, vše je legální, tak nevím co se ti nelíbí.
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz
Směšný? No když myslíš- taky tam beru -společně asi s dvěma kámoši- ale na co se tady budu chvástat kolik jsem tam nechal? Není to dlouho a byly tady podobný témata jak ochcat celníky- a najednou bůůů je mě zadrželi na celnici zásilku a je mě taky. A po rozhovoru s celníky bylo potvrzeno že to bylo na bonz a přímo s odkazy na patřičné thready. 
ICQ 638556901
Legální to je- zatím. Než si toho někdo všimne a zjistí kolik takhle utíká našim obchodníkům potažmo státu na daních peněz. Pak se budeme divit i ušima a nadávat na to jaký jsou ve vládě kuxvy.....TomasTR píše:
Jen z toho nedělej kovbojku, přesně tak, jak píše psena, vše je legální, tak nevím co se ti nelíbí.
ICQ 638556901
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Legální to je- zatím. Než si toho někdo všimne a zjistí kolik takhle utíká našim obchodníkům potažmo státu na daních peněz. Pak se budeme divit i ušima a nadávat na to jaký jsou ve vládě kuxvy.....TomasTR píše:
Jen z toho nedělej kovbojku, přesně tak, jak píše psena, vše je legální, tak nevím co se ti nelíbí.![]()
![]()
![]()
No, ono to na tý celnici není poznat, kolik chodí zásilek z Číny. Tak čekaj na tohle forum.

-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
AR1 píše:arda1 píše:Legální to je- zatím. Než si toho někdo všimne a zjistí kolik takhle utíká našim obchodníkům potažmo státu na daních peněz. Pak se budeme divit i ušima a nadávat na to jaký jsou ve vládě kuxvy.....TomasTR píše:
Jen z toho nedělej kovbojku, přesně tak, jak píše psena, vše je legální, tak nevím co se ti nelíbí.![]()
![]()
![]()
No, ono to na tý celnici není poznat, kolik chodí zásilek z Číny. Tak čekaj na tohle forum.
No právě, hned jak to tu někdo zveřejní, tak ho identifikujou a maj ho!!!!
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz