Raytronic C-60
Jo jo
právě že bych si rád kabeláž utvořil k obrazu svému ale právě mě tam malinko štvou ty banánky co se budou zastrkávat do nabiječe a rád bych tam dal něco ........MP-jet ........ 4mm
no budu mušet asi něco vyzkošet a pak se uvidí.......
právě že bych si rád kabeláž utvořil k obrazu svému ale právě mě tam malinko štvou ty banánky co se budou zastrkávat do nabiječe a rád bych tam dal něco ........MP-jet ........ 4mm
no budu mušet asi něco vyzkošet a pak se uvidí.......
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
Dawwwe píše:Ahoj všichni. Nemáte někdo zkušenost s propojením C60tky a Pc v XPčkách?
Nevím, jestli je to přesně to, co sháníš, ale protože nemám rád "rady moudrých" typu: "... koukej pořádně hledat..", tak tady jsem ti našel jeden odkaz:
http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/raytronic- ... -nabijeni/
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
demolátor píše:No systém v tom ještě neznám, ale proč to teda píší v návodě???
Já ti to sem zkopíruji abys věřil.![]()
Lipoli a liony akumulátory můžete z bezpečnostních důvodů nabijet max 2C ( tj pro 3000mAh akumulátor max 6A) Stačí???
A jak to je teda s tou C60????
Děkuji
Protože v době vzniku C30 bylo maximem pro nabíjení Li-Pol asi 2C. Ty bezpečnostní důvody nejsou vztaženy na nabíjedlo, ale na akumulátor.
V návodu modernější C16 už máš napsáno "Li-poly a Li-ion akumulátory doporučujeme nabíjet proudy na úrovni 1C - pokud výrobce výslovně nestanoví jinak".
Cčka nejsou problémem nabíječe, ale aku která je má zvládat!
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to softem hlídaný tak, že můžeš navolit max. 2C na udanou kapacitu v mAh, tak nastavíš pro nabíjení aku 2000mAh třeba kapacitu 4000mAh a nabíjecí proud 4C (8A). Tady už Ti do toho kecat nebude.
Jakou logiku má provázání nastavení nab. proudu s udanou kapacitou aku mi nějak hlava nebere. Jako (kapacitní) ochrana při nabíjení to neslouží, takže jedinej účel je asi prudit usera.
Jakou logiku má provázání nastavení nab. proudu s udanou kapacitou aku mi nějak hlava nebere. Jako (kapacitní) ochrana při nabíjení to neslouží, takže jedinej účel je asi prudit usera.