Vybirani vypalneho statem
Vybirani vypalneho statem
Tak jsem momentalne rozpalen do bela, ac to nesouvisi s modely, musim to sem dat, snad se nebude nikdo zlobit.
http://www.cdr.cz/a/19160
Co si to zase vymysleli? V nasem state je na me automaticky nahlizeno jako na zlodeje? Proboha a co treba presumpce neviny?! Tyto nekale praktiky me opravdu poburuji. Dejme za priklad dovolenou.
Na fotak koupim kartu - 1.poplatek
fotky stahnu na disk - 2.poplatek
vypalim na CD - 3.poplatek
nejake pekne vytisknu - 4.poplatek
znamym vytiskle namnozim na kopirce 5. poplatek
Dohromady v tomto pripade 5 poplatku ve vysi kolem 200Kč za sireni OSOBNICH dat? Kam to jen spejeme...
http://www.cdr.cz/a/19160
Co si to zase vymysleli? V nasem state je na me automaticky nahlizeno jako na zlodeje? Proboha a co treba presumpce neviny?! Tyto nekale praktiky me opravdu poburuji. Dejme za priklad dovolenou.
Na fotak koupim kartu - 1.poplatek
fotky stahnu na disk - 2.poplatek
vypalim na CD - 3.poplatek
nejake pekne vytisknu - 4.poplatek
znamym vytiskle namnozim na kopirce 5. poplatek
Dohromady v tomto pripade 5 poplatku ve vysi kolem 200Kč za sireni OSOBNICH dat? Kam to jen spejeme...
Re: Vybirani vypalneho statem
No ale to znamená, že si můžu kopírovat co chci a jak chci ? Podle tohohle si pujčím nějaké DVD a zkopíruju si ho.
Doufám že nebudu platit za to, že si postavím kopii letadýlka a pak za něj budu muset zaplatit, třeba do
1 m = 20Kč
1,5= 30Kč
Doufám že nebudu platit za to, že si postavím kopii letadýlka a pak za něj budu muset zaplatit, třeba do
1 m = 20Kč
1,5= 30Kč
- Marek_Kurim
- Kontaktovat uživatele:
Výpalné...
Tak už to došlo aj sem....
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2. ... tec=660851
Každý máme svého poslance a senátora, tak co jim to trošku připomenout???
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2. ... tec=660851
Každý máme svého poslance a senátora, tak co jim to trošku připomenout???
Marek_Kuřim
----------------------------
FC16Exp, 40MHz/81
Nik - r=1000mm, VM MPJET, 9×4,7, 3S 1050mAh Xpower
Vivat - r=1800mm Speed600Race, 2,33:1, 10×7, 3S2P 1050mAh Xpower
T34/85 - 2×280 s převodem, 2S LiIon 2100mAh Panasonic
----------------------------
FC16Exp, 40MHz/81
Nik - r=1000mm, VM MPJET, 9×4,7, 3S 1050mAh Xpower
Vivat - r=1800mm Speed600Race, 2,33:1, 10×7, 3S2P 1050mAh Xpower
T34/85 - 2×280 s převodem, 2S LiIon 2100mAh Panasonic
Re: Vybirani vypalneho statem
no ještě větší sranda je, až si uvědomíte, že OSA platíte za kopii i toho co vymyslíte a napíšete sami a OSA vám za vaše autorství nic nedá a vyplatí to nějakýmu magorovi co píše básničky, dovedeno ad absurbum, když si na papír napíšete, že máte koupit litr mlíka a dva rohlíky a okopírujete to, zaplatíte OSA poplatek za autorská práva.
ALIEN píše:je to normalni prirazka k prodejni cene, stejne tak jako za elektroodpad.Nekde stat na placeni socialek pro nemakacenka brat musi....
stat by na tohle mel, kdyby vlada potazmo cesky narod nebyla banda zlodeju...a je klasicke absurdum, ze ten kdo maka a zere jen suchej chleba tak jeste pulku odevzda (bohatymu nebo nemakacenkovi).
S tim elektroodpadem jsem sam zvedav kolik budu muset zaplatit az za par let budu chtit zlikvidovat treba sporak
ruku na srdce kdo nemate doma aspon jedno vypaleny cd s muzikou nebo filmem ? A ten kdo je bez viny tak ma smulu - ten to odsere spolecne s ostatnima tak to halt v zivote chodi, je nerealne lidi klasifikovat jednotlive...viz. napr. nova pravidla silnicniho provozu - kvuli tem co na pravidla serou jsme ted cepovany vsichni, kvuli tem kdo prekracuji rychlost v obci musime vsichni kodrcat pres bariery jako idioti...za to ze si nekdo (vetsina ?) pali hudbu a filmy ted budem platit i za vypaleni vlastnich fotek
Kdyby ty peníze dostával stát, tak mě to bude štvát, ale nějak bych to zkousnul. Ale ty peníze dostává banda zlodějů (OSA), aby si je mohli rozdělit v jejím představenstvu (Petr Janda ...) a něco darovat jiným popovým "hvězdám", když jim přijde na koncert málo lidí. Krásnej způsob, jak ?legálně? okrádat lidi. Myslím, že to je i proti ústavě a základní listině lidských práv a svobod. Když už to máme platit, tak to budu brát jako že jsem si předplatil kopírování jakýchkoli originálů a žádný original CD nebo DVD si nekoupím.
Speedy píše:Kdyby ty peníze dostával stát, tak mě to bude štvát, ale nějak bych to zkousnul. Ale ty peníze dostává banda zlodějů (OSA), aby si je mohli rozdělit v jejím představenstvu (Petr Janda ...) a něco darovat jiným popovým "hvězdám", když jim přijde na koncert málo lidí. Krásnej způsob, jak ?legálně? okrádat lidi. Myslím, že to je i proti ústavě a základní listině lidských práv a svobod. Když už to máme platit, tak to budu brát jako že jsem si předplatil kopírování jakýchkoli originálů a žádný original CD nebo DVD si nekoupím.
z toho logicky vyplyva, ze jestli se ted prodavalo malo originalu tak ted se jich proda este min....ale nebojte, s tim se jiste pocitalo pri kalkulaci poplatku a oni tratit nebudou...kazde koupene cd na moje soukroma data bude prispevkem na nasi milovanou Hanicku Zagorovou