zdekar píše:Omlouvám se Abuovi že ještě napíšu něco k těm módům,ale ta informace tady ještě není... Možná je to na první pohled jasné,ale pokud jako pravák odhazuji letadlo pravou rukou, tak v módu 2 je určitá chvíle, kdy letadlo neřídím (do doby než odhazující rukou chytnu páku s výškovkou a křidýlky - hlavní řízení směru). Takže na zálety nového letadla je potřeba aby to buď házel někdo jiný nebo to mělo dost silný pohon,aby to bylo schopné odstartovat jen vypuštěním z levé ruky.
To je asi tak jediná nevýhoda módu 2. Ale každý mód má svoje pro a protiJinak taky lítám mód 2.
Tohle je pravda
Jinak ja zacinal na modu 1. Nijak jsem se nerozmyslel. Jsem pravak, ale jsem rpesvedcenej, ze se clovek nauci vsechno
Asi po mesici dvou jsem se rozhodl prejit na mod 2. Bylo to z duvodu, ze se mi to zdalo mnohem logictejsi - neb pravy knipl pak odpovida kniplu v letadle (respektive v letecky simulatoru). prejiti na mod 2 se obeslo s nulovymi problemy (muj letecky lvl je takovy, ze umim povodit letadlo po obloze, litam kam chci a pristavam kde chci - takze ono nebylo moc co preucovat
Jedina nevyhoda je popsana vyse - hazim letadlo pravou a chvilku ho neridim (smerovka to nespasi a plyn je naplny koule