Kolko hodin mi staci na ModelHobby?
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Kolko hodin mi staci na ModelHobby?
Caute,
planujem ist na Modelhobby Praha a neviem sa rozhodnut ci mi bude stacit 6 hodin na pokukanie, alebo si mam naplanovat aj dalsi den (to znamena aj ubytovanie)
zaujimaju ma v podstate len elektrolety a s tym suvisiace veci.
Taktiez sa chcem spytat ci sa tam da solidne nakupit s dobrymi cenami. (Toz kolko penazi zobrat, alebo celu kreditku)
Dik
planujem ist na Modelhobby Praha a neviem sa rozhodnut ci mi bude stacit 6 hodin na pokukanie, alebo si mam naplanovat aj dalsi den (to znamena aj ubytovanie)
zaujimaju ma v podstate len elektrolety a s tym suvisiace veci.
Taktiez sa chcem spytat ci sa tam da solidne nakupit s dobrymi cenami. (Toz kolko penazi zobrat, alebo celu kreditku)
Dik
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to máš 400km, tak to jsou vyhozené peníze. Je to tak stejně se všema výstavama v ČR. Jezdil jem na Motocykl v Praze(letos v Brně) a teď na to z vysoka seru. Příště radši za 1500Kč poletím místo toho do Milána na výstavu Evropské úrovně a ne na ty Kočkovy frašky u nás.
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
- sachssport
- Kontaktovat uživatele:
Po každém z posledních modelhouby si říkám, že už příště nepojedu. Ale už jak jsem asi starý, tak si toho moc nepamatuji, za rok zapomenu, tak tam jedu příště zase.
Jestli jsi tam nikdy nebyl, tak jeď, dá se to vydržet. 6 hodin na to je asi ale zbytečně moc. Kreditka je zbytečná, peněz si samozřejmě můžeš vzít kolik uneseš.
Jestli jsi tam nikdy nebyl, tak jeď, dá se to vydržet. 6 hodin na to je asi ale zbytečně moc. Kreditka je zbytečná, peněz si samozřejmě můžeš vzít kolik uneseš.
-
OuvejAchich
rdubsik píše:Jestli chceš někam jet, tak jeď do Lipska. Tam si program na dva dny najdeš ! Já s manželkou tam vždy trávíme romantický víkend a je to fajn.
Také jezdím s manželkou do Lipska. Já si proběhnu modelařinu, partnerka stánky s kreativní tvorbou a jsme oba spokojeni.
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Potrebuješ 4 hodiny a 25 minút a vezmi si 4575 Kč.
Ja tam chodím s kamošmi modelármi každý rok už od prvého Modelhobby u Hybernů. Bereme to ako výlet, pokukáme, postretáme známych, pokecáme, nakúpime, dobre sa najeme, dáme pár pív a ideme domov. Akurát tak na jeden deň. Je fakt, že subjektívne sa to mierne zhoršilo, čím ďalej tým viac hračiek a bubliniek a aj stánkov ktoré nemajú z modelárčinou nič spoločné, ale aj tak tam pôjdem aj tento rok. Kreditka je zbytočná, dá sa platiť len v hotovosti. Neviem čo je to "nakúpiť solídne s dobrými cenami", mne ide o tú atmosféru "kopy modelárčiny" na jednom mieste spojené s výletom do Prahy s podobne postihnutými kamarátmi. V Lipsku som ešte nebol ale chystám sa, verím že to bude "iný level".
Ja tam chodím s kamošmi modelármi každý rok už od prvého Modelhobby u Hybernů. Bereme to ako výlet, pokukáme, postretáme známych, pokecáme, nakúpime, dobre sa najeme, dáme pár pív a ideme domov. Akurát tak na jeden deň. Je fakt, že subjektívne sa to mierne zhoršilo, čím ďalej tým viac hračiek a bubliniek a aj stánkov ktoré nemajú z modelárčinou nič spoločné, ale aj tak tam pôjdem aj tento rok. Kreditka je zbytočná, dá sa platiť len v hotovosti. Neviem čo je to "nakúpiť solídne s dobrými cenami", mne ide o tú atmosféru "kopy modelárčiny" na jednom mieste spojené s výletom do Prahy s podobne postihnutými kamarátmi. V Lipsku som ešte nebol ale chystám sa, verím že to bude "iný level".