Kolko hodin mi staci na ModelHobby?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od fidzi »

Zelí píše:S těma motorkářskejma výstavama to bylo letos tak špatný protože byly dvě výstavy ve stejném termínu. Proto stály obě za h...o. Rozpůlily si jak vystavovatele, tak návštěvníky a tím se snížila úroveň obou
Oni stály za hovno i dokud to bylo v Holešovicích. A lepší to nebude. No co, alespoň jsem se podíval na BMW R1200GSA a vyfasoval katalog Touratechu :lol:
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
corsair
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od corsair »

A kdyby vám to nestačilo, tak ta druhá půlka modelhouby-hračky je ještě rozdělená na dvě půlky-chlapci se pohádali a tak si dělaj trucvýstavu i v Holešovicích-to je oovšem neštěstí že jo :roll: :roll:
Kovboj

#18 Příspěvek od Kovboj »

corsair píše:A kdyby vám to nestačilo, tak ta druhá půlka modelhouby-hračky je ještě rozdělená na dvě půlky-chlapci se pohádali a tak si dělaj trucvýstavu i v Holešovicích-to je oovšem neštěstí že jo :roll: :roll:

V zásadě to škoda i je. Tím že tam bude míň "hraček" tam přijde i celkově míň lidí - plno lidí co šli primárně na hračky se pak podívali i na modely a třeba i něco koupili. Což bude logicky znamenat, že si víc firem rozmyslí jestli tam za ty ceny kolik taková firemní prezentace stojí vůbec vystavovat... :?
OPR
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od OPR »

Měje to jedno já se tam půjdu mrknout i kdyby se mělo dít bůh ví co......

PS: ty klobásky co tam pokaždé tak pěkně voněly doufám že nezruší - páč to by mě MEGA MOC nasrali :evil: a zrušili by hlavní důvod náštěvy celé jejich slavné MODELHOBBY 2010 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

řeknu to ještě jinak - pokud se mi donese informace že stánky s klobáskama zrůší - NIKAM NEJDU :twisted: :twisted: :twisted:
googie
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od googie »

A ako sa vola ta vystava v Lipsku? Isiel by som sa tam pozriet
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
were
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od were »

Ja chodim na ModelHobby kazdy rok, jdeme tam se slecnou a kamarady stravit prijemne odpoledne a okouknout modely a hracky. Uz jsem tam i neco nakoupil, napriklad loni meli za vyborna ceny veci od Dremela, tak jsem hned skocil po tavne pistoli, neco malo jsem poridil i u Horejsiho...

Sest hodin je imho strasne moc, nam na modely i na hracky ve druhe hale staci tak tri hodiny, a to i s pivem a klobasou :D Navic jak je clovek porad na nohou a spis stoji nez chodi tak to docela unavuje
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
marman
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od marman »

Chodil jsem na všechny ModelHobby, dokud se z toho nestalo něco mezi jarmarkem a hračkářstvím. Tedy jsem tam byl naposledy někdy v minulém století...

Člověk podle MH věděl docela dobře, s čím kdo na trhu přichází, potkal tam pár lidí, se kterými by se jinak nesešel a bylo to prima. Pak se "vylepšil profil" výstavy komerčnějším směrem a od té doby mi to nějak přišlo škoda peněz a času, právě ta atmosféra prvních výstav se kamsi poděla. Druhá strana mince je, že by možná jen na modelech výstava tak dlouho nepřežila, kdo ví.

No, ehm, když jsem teď po letech zas "v tom", nevím, jestli chci jít na MH, ale možná bych s kámošema zašel na pivo a klobásu :-)
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
OPR
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od OPR »

marman píše:........ ale možná bych s kámošema zašel na pivo a klobásu :-)
No...... kdo ví ........ třeba právě tady se potkáme :D
AR1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od AR1 »

OPR píše:Měje to jedno já se tam půjdu mrknout i kdyby se mělo dít bůh ví co......

PS: ty klobásky co tam pokaždé tak pěkně voněly doufám že nezruší - páč to by mě MEGA MOC nasrali :evil: a zrušili by hlavní důvod náštěvy celé jejich slavné MODELHOBBY 2010 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

řeknu to ještě jinak - pokud se mi donese informace že stánky s klobáskama zrůší - NIKAM NEJDU :twisted: :twisted: :twisted:

:lol: :lol: Tak tys mě dostal, já žeru klobásy i před OBI.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Doktor »

fidzi píše:
Zelí píše:No co, alespoň jsem se podíval na BMW R1200GSA a vyfasoval katalog Touratechu :lol:

Copa copa! Stromek už omrzel? :)
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od fidzi »

Ale neomrzel. Brambora je prostě sen. Zatím stačí, že se alespoň na něj občas kouknu 8)

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
OuvejAchich

#27 Příspěvek od OuvejAchich »

googie píše:A ako sa vola ta vystava v Lipsku? Isiel by som sa tam pozriet

http://www.modell-hobby-spiel.de/
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od fidzi »

Jen tak orientačně, kdo má v plánu to Lipsko? Pokud čas dovolí, tak bych jel a vzal bych auto.

geo
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od geo »

Taky bych se tam jel juknout... Možná i RiMr, - aby to nebylo na autobus :lol: ale i ten pro 13 lidí bych uměl, že bysme taky mohli dát třeba krom chytrejch řečí i pivo... :wink:
Ten bus hlavně kdybysme museli vzít manželky, přítelky atp...
geo
were
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od were »

Kdybyste do Lipska planovali autobus tak dejte vedet :D Bych se mozna taky pridal, i kdyz klobasa na MH v Letnanech mi ke spokojenosti staci :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“