Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#571 Příspěvek od Peppy »

Ja len ze som tam dal video na assana a ty si zacal hovorit o TGY a HITEC.... a ASSAN a TGY su podla mna 2 systemy alebo sa mylim ?? :?
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#572 Příspěvek od RiMr »

Peppy píše:Ja len ze som tam dal video na assana a ty si zacal hovorit o TGY a HITEC.... a ASSAN a TGY su podla mna 2 systemy alebo sa mylim ?? :?

Ufff....
OK. Máš pravdu a vyhráls.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#573 Příspěvek od Peppy »

RiMr píše:
Peppy píše:Ja len ze som tam dal video na assana a ty si zacal hovorit o TGY a HITEC.... a ASSAN a TGY su podla mna 2 systemy alebo sa mylim ?? :?

Ufff....
OK. Máš pravdu a vyhráls.

Sa tu hadame jak male deti :wink: . Hlavne je ze hitec je lepsi ako TGY :lol: :lol: :lol: :wink:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#574 Příspěvek od RiMr »

Peppy píše:...Hlavne je ze hitec je lepsi ako TGY :lol: :lol: :lol: :wink:

No bylo by dost žinantní kdyby ne... :D
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#575 Příspěvek od Peppy »

Sice nwm co znamena "žinantní " ale asi hej... tu kazdy zastava system co pouziva.... sak ked funguje tak co viac chciet :-D
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#576 Příspěvek od RiMr »

Peppy píše:Sice nwm co znamena "žinantní " ale asi hej... tu kazdy zastava system co pouziva.... sak ked funguje tak co viac chciet :-D

žinantní jakože trapné, ale jakože fakt trapas... :)
S tím zastáváním.... Já preferuju FASST, ale nemám na něho... :D :D
Myslím tedy FASST 8 kanálů a výš. Tu šestikanálovou hračku od Futaby bez stopek považuju za výsměch trhu. Ale bezpochyby velmi spolehlivou... :D
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#577 Příspěvek od Peppy »

Tak to hej :-D
Mne je FASST nesympaticky od zaciatku.... tiez tie problemy s HITEC servami.... a ta 6 kanalova hracka .... des :-D.... display ako zapalkova krabicka a ani ten 7 kanal neni bohvieco.... to DX6 a DX7 su oproti tomu luxus.. ale na auroru nema nic :-D ( v tej cene )
DaggyMAC

#578 Příspěvek od DaggyMAC »

Chlapci kľud! Reagoval som len na vyjadrenia ľudí, že by sa TGY báli dať do bublinkoletov. Prečo? Lebo je to rádio za $60, preto nebude vedieť frequency hopping systém, pričom to vie. Podľa videa, ktoré sem dal Peppy, je ten nový TGY "lepší", ale je to relatívne vyjadrenie. Ja som s Assanom spokojný, preto by som bol spokojný aj s novým TGY v2 systémom, preto mi príde nezmyselné meniť TGY za Assan, keď oba systémy sú funkčné pre potreby začínajúcich modelárov.

Je úplne jedno či je Hitec lepší ako Turnigy, alebo Assan ako Hitec, alebo Assan ako Turnigy... Táto téma je o vysielačke 9X, ktorú si isto budú kupovať modelári, ktorí majú za omedzený rozpočet chcú mať čo naviac muziky, čo si mojím skromným názorom myslím, že dostanú. To že majitelia 9 kanálových značkových (čítaj drahých) vysielačiek nedokážu prijať lacnejšiu vysielačku je vec svedomia ostatných. Je potreba si uvedomiť, že za takú cenu sa to musí niekde prejaviť...

Mňa osobne tie videá o frequecny hopping system presvedčili, že TGY je vierohodný systém pre bežné jednoduché parkflyer modely. To stačí. Modelár, ktorý to myslí s modelárinou vážne, si kúpi overený systém.
bighugo
Kontaktovat uživatele:

#579 Příspěvek od bighugo »

Nevíte náhodou někdo, jak je to s kompatibilitou toho tříkanálového přijímače GT-2 s TG9X resp. HK-T6A, oboje samozřejmě ve verzi 2? Tak nějak selským rozumem usuzuji, že by to mohlo fungovat, ale nějakou věrohodnou informaci nemůžu vypátrat. Mám nějakou slabost na stavění samokřídel, ten přijímač by se mi ideálně hodil, ale nechce se mi to zkoušet jen tak na pazblint.
DaggyMAC

#580 Příspěvek od DaggyMAC »

Na HC je niekde video, ktoré sa venuje párovaniu 9X a tomuto 6-kanálovému prijímaču.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#581 Příspěvek od Peppy »

ten 3 kanal je hobbyking..... A TG9 je TGY co je uplne iny system takze NE. Ale ked tam mas HK modul tak mozno ano..
bighugo
Kontaktovat uživatele:

#582 Příspěvek od bighugo »

Peppy píše:ten 3 kanal je hobbyking..... A TG9 je TGY co je uplne iny system takze NE. Ale ked tam mas HK modul tak mozno ano..

No to si právě nemyslím, protože oboje je to v reále FlySky.
Hug

Prosím dotaz

#583 Příspěvek od Hug »

Zdravím, prosím o vysvětlení v čem se liší Mode 1 od Mode 2. Napadlo mě pravák a levák, ale přide mi divný že by to nešlo prohodit na přijímači tak se mi opravdu nesmějte. vždycky jsem sio hrál jen s autíčky. :D

http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... tegory=309
arda1
Kontaktovat uživatele:

#584 Příspěvek od arda1 »

Mode 1 A 2 se liší v rozložení ovládacích ploch na kniplech- a změnu musí umět v první řadě vysílač (kvůli mixům apod...) :wink:
ICQ 638556901
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#585 Příspěvek od RiMr »

Na autíčkách taky předělláváš volant na Tx podle toho jestli jsi pravák nebo levák. Tohle je něco podobného. Akorát je těch módu víc - 4. :wink:
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“