zajištění šroubů a ložisek
zajištění šroubů a ložisek
Zdravím,
co u vrtulníků používáte na závity proti uvolnění (kov-kov, kov-plast) a upevnění ložisek? Nějaký Loctite a pod?
Díky
co u vrtulníků používáte na závity proti uvolnění (kov-kov, kov-plast) a upevnění ložisek? Nějaký Loctite a pod?
Díky
Nikdo není poražený, my všichni jsme vítězné spermie.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
Kov na kov pouzivam tohle. Drzi ale este se da povolit bez ohrivani
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
- liborkovar
Rozdíl mezi Loctite 222 a 243?
Jsem dnes telefonoval do Loctite a tam mi řekli, že ta 222 by malě být u tak malých šroubků dostačující. Respektive se prý chová jako středně pevná u tak malých průměrů. Na 243 mi říkali, že už je to docela fest na tak malé průměry.
Tak proč používáte 243, když by stačil i ten 222 a šel by i jednodušeji povolit?
Bavím se o průměru do 3mm a kov-kov.
Jsem dnes telefonoval do Loctite a tam mi řekli, že ta 222 by malě být u tak malých šroubků dostačující. Respektive se prý chová jako středně pevná u tak malých průměrů. Na 243 mi říkali, že už je to docela fest na tak malé průměry.
Tak proč používáte 243, když by stačil i ten 222 a šel by i jednodušeji povolit?
Bavím se o průměru do 3mm a kov-kov.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- Kenny McCormick
Na svojich helinach som take nenasielarda1 píše:pokud mají být "na věky" tak vysokopevnostní Loctite 262
Kde sa to dava?
Bohuzial to funguje aj opacne, v stavebnici od copterX je lepidlo kov-kov, ktore nechce povolit za boha... Na loziska som radsej ani neskusalMikelo píše:Bych byl s těmi vodičkami ze stavebnic opatrnej. Některé nedrží ani tolik jako by tam člověk nacpal sopel z nosu.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
pokud mas z imbusu hned kolecko dojdi si koupit treba HUDY sroubovak a ty standartni zahod hodne daleko.
Pokud kuli tomu nelepis tak pockej az se ti helina rozpadne na trsatka a pak zacnes lepit
PS: jednou jsem na 450 nechal jeden stoubek povoleny (na ramu) a nezalepeny a zkusmo to roztocil v ruce, schvalne co to udela. Nestacil jsem se divit - cely sroubek byl za 2 sekundy vysroubovany!
Pokud kuli tomu nelepis tak pockej az se ti helina rozpadne na trsatka a pak zacnes lepit
PS: jednou jsem na 450 nechal jeden stoubek povoleny (na ramu) a nezalepeny a zkusmo to roztocil v ruce, schvalne co to udela. Nestacil jsem se divit - cely sroubek byl za 2 sekundy vysroubovany!
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Maxipes píše:PS: jednou jsem na 450 nechal jeden stoubek povoleny (na ramu) a nezalepeny a zkusmo to roztocil v ruce, schvalne co to udela. Nestacil jsem se divit - cely sroubek byl za 2 sekundy vysroubovany!
Tak tomu odsrobovaniu asi pomahala aj Saxana hadam
Cheerson CX-20, úpravy - 3D gimbal, OSD, fpv