Spektrum DX8 - už to pomalu vypuká
RiMr píše:...
OK
Už som ticho. Chcel som len trošku zmierniť to obecné nadšenie z výrobku, ktorý ešte nikto nevidel, pretože výrobca bude písať vždy len v superlatívoch .... viď reklama na Spectrum DX9 - "prevratná technológia.... najlepšie, čo sa dá kúpiť... blablabla"
Až to bude skutočne dobré, možno sa sám postavím do šóry na spectrum...
Ak bude hodnotiť niekto, kto mal maximálne DX5, tak by bolo blbé, keby nenašiel neakú inováciu....
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Lukash píše:Z mého pohledu se jedná o předražená rádia s předraženými přijímači.
Svůj názor získals určitě na základě nějakých zkušeností s těmito rádii. Já jsem své názory taky získal na základě nějakých zkušeností během let lítání s rozličnými rádii. Ty které jsem aspoň pár týdnů v ruce měl můžu komentovat a vyjadřovat se k nim. Ty které jsem v ruce dostatečně dlouho nedržel (hlavně rádia vyšší třídy) nehodnotím, protože by to byly moje bohapusté doměnky. Naopak se nechám rád poučit.
K té ceně, jak Futaba tak Spektrum (který jsem už měl) pro mě začaly být zajímavé znovu až teď, kdy jsou k dispozici levné přijímače do malých pomaloletů s výrobními náklady v desítkách korun. Protože vysílač i utáhnu. Ale jak k tomu mám koupit nějakých osum přijímačů, tak se to pro mě pak cenově stává neúnosným.
Lukash píše:Tohle, co jsi teď předvedl, je zrovna ukázkovej případ spamu. Evidentně máš k tématu taky hovno.
Já začínal s Modelou, potom F14, FC16, teď DX6i pro poletuchy a JR9xx na větroně a vrtulníky. Osobně bych neměnil a jiné systémy respektuji. Každý si najde své.
Spectru fandím a rád bych si četl diskuse o novém produktu jako ostatní a ne tvé ubohé kecy.
To, že lítáš na 35MHz a nemáš rád Spectrum je tvůj problém, tak s tím neobtěžuj.
arda1 píše:Bohužel zatím bez nějaké smysluplné telemetrie a bez mikropřijímačů...Peppy píše:Tiez tu bolo vela pochybnosti okolo aurory a nakonec je toa paradne radio... podla mna to tak isto skonci aj s tymto... bude to dobre
Sak spektrum ma mikroprimace... alebo tato dx8 s nimi nie je kompatibilna??
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/