REGL T-REX 500 .....ESC RCE BL60G BEC
Je to asi blbá otázka, ale u mé 600 mě měří otáčky pomocí magnetu a ještě FALKON, jak to bude měřit ten kontrolnik případně ROXXY?Díky moc za info, abych si to dokázal představit, jde mě hlavně o to abych mohl létat na governor - je to pro mě daleko pohodlnější než křivky, už jsem si zvykl z 600stovky
Je nějaký problém v instalaci?Nebo se jen napájí kabely a nastaví se ve vysílačce governor a počet otáček?
Je nějaký problém v instalaci?Nebo se jen napájí kabely a nastaví se ve vysílačce governor a počet otáček?
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
No jsem na tom podobne. Rad letam gover ale Align se podle mne do dneska nenaucil delat regly fungujici v gover rezimu. Bohuzel. Prvni trex450s gover naprosto nepouzitelny, vymena reglu za regl od thundertigeru urceneho pro MT. Funguje super. Pak stavba kamaradova TRexe450 Pro test reglu v goveru , opet kopance do ocasu. No a ja jsem si vcera zaletl Trexe 500 esp a regl jsem po dotazich na foru a ruznem slideni po netu ani do goveru neprepinal. Rovnou jsem krivkoval. Gover mam taky rad hodne to usnadni nastaveni heli. Do 500 se ty regly pohybuji v jinych cenovych relacich nez 30A regly pro 450 takze si zatim s krivkama vystacim nicmene ten roxxy vypada velice veli dobre.emf píše:vaio píše:tů emf:
někdy na podzim minulého roku mi těsně před přistáním začal hořet vrtulník - z reglu vyšlehly plameny.
Odešel motor, regulátor a ocasní servo. Nevím, co bylo skutečnou příčinou a co "vykokrhalo" jako první. Ale když jsem to dal sem na RCmanii, tak se ozvalo cca 5 dalších uživatelů, kterým shořel regl a vždy to bylo v governor modu. Já bych u tohoto reglu lítal raději na křivky.
ok,diky ...nebudu pokoušet a nastavím křivky....snad to nějak dopadne předse jenom s governomem to je o dost jednodušší) s křivkama nejsem kamarád
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Žádný magnety nepotřebuješ, regl v gov. režimu se snaží udržovat nastavený otáčky který mu dáš křivkou, teda vlastně přímkou
. To že se ot. hejbou poznává z poklesů napájecího napětí a odběrů a ty výkyvy dorovnává. Právě tuhle regulaci má zvládnutou jen pár výrobců tak aby to chodilo. Co vím tak high end Kontronik, z těch levnějších Roxxy a ten MSH do Protose. Já mám v tom Logu Hackera SB 70 PRO a ten taky chodí dobře.
P.S. Kdy půjdeš lítat? Radek
P.S. Kdy půjdeš lítat? Radek
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Nebudete tomu věřit ale v tomhle reglu chodí gov režim docela bez problémů. Nalítal jsem s tím cca. 50 letů a reguluje pořád dobře. A ta cena je směšná...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Nebudete tomu věřit ale v tomhle reglu chodí gov režim docela bez problémů. Nalítal jsem s tím cca. 50 letů a reguluje pořád dobře. A ta cena je směšná...
jaký regl máš na mysli?Neříkej že ten setový pro T-REX 500
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100