připojení k simulátoru?
připojení k simulátoru?
Chci se zeptat. Mám AeroFly Professional a vysílač mx-12. Je třeba nějak nastavit vysílač, když ho mám zapojený přes učitel -žák? Simulátor se mě nechce připojit a hlásí: AFP is unable to locate the interface cable. Please plug the interface cable into a free COM port.
Jsem začátečník tak děkuji za radu.
Mám koupený originál, ale dává mě to tu hlášku tak nevím. Když zapnu jack do vysílače tak se mě automaticky zapne, ikdyž je hlavní vypínač vypnutý. Navíc neumím anglinu
Koupil jsem jej na inzerát i s orig balením. Musím to projít. Instalace proběhla automaticky v pořádku. Není třeba nějak ponastavovat Com zástrčku?
Koupil jsem jej na inzerát i s orig balením. Musím to projít. Instalace proběhla automaticky v pořádku. Není třeba nějak ponastavovat Com zástrčku?
Nevím přesně co Ti to děla, ale mam tez Aerofly Pro zduraznuji original a kupoval jsem ho u pecky, vysilac Multiplex , OS Win XP - rovnez originalni, tj OEM
a obcas mam problemy aby mi to ten vysilac rozpoznalo, mam updatovanou verzi Aerofly z webu . Obcas se chytne hned, obcas musim delat magii se zapinanim a vypinanim vysilace, vytahovani inteface z USB nez se mi to objevi ke kalibrovani. Neprisel jsem na zakonitost jak to udelat napoprve. tj aby po zapnutí a spusteni proramu mi to hned vysilac nalezlo a bezelo. Uspesnost mam tak 1 uspesny pokus na 5 neuspesnych, tj. 5x sachovani s USB a vysilacem
Je to orig., ale díval jsem se na krabici a na softw. je 04.2002. takže je to starší. Mám i redukci na USB, ale je to stejné. Neměl jsem čas to teď znovu zapojit, ale vytahl jsem návod od vysílače a zkusím ještě něco s tím učitelem/žákem, jestli to není v tom. Ještě taková hloupá otázka. Když zapojím kabel bez vysílače tak by to mělo zahlásit co? Dík.
Mám XP. A na tom kabelu je akorát kalsický konektor COM. Je šedý a je na něm PRO a dá se rozdělat. Už jsem se do něj díval a plošňák vypadá orig provedení. Na druhé staně je 3,5 jack a mezi nimi není na káblu nic jestli myslíš tohle. Večer to vyfotím a dám to sem. Koupil jsem to na inzerát tak jak to je v té krabici. Taky pošlu foto. A ten vysílač musí být nějak nastavený?
Já měl k aerofly pro připojeného flash X5 a vše chodilo..kabel byl do USB (pokud máš tu redukci použij ji) a na konci kabelu se na jack nasadila redukce pro hitec..pak se to šouplo do USB a XP si našli zapnutý vysílaš sami... rádio by mělo být zapnuté dřív jak PC (někdy to zlobilo) a v ovládácích panelech/herní zařízení musí být tvůj ovladač nebo nějaký defautní,který reaguje na pohyb páček... popřípadě ho zkus ručně přidat...dokud ti to nepoběží v XP v AeroFly pro to nemá cenu zkoušet.
majk píše:Dík za radu. To by mohlo být ono. Zkusím a napíšu.
Ja mel do ted za to, ze na poradi zapinani zalezi, nejdriv pripojim kabel, pak zapnu vysilac a nakonec zapnu AFPD, pokud nahonim program driv a pak teprv pripojuju, nechce to najit. Ale mozna v tom pravidlo neni a proste to je jen naladove...
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Re: připojení k simulátoru?
Mám stejný problém. Podařilo se ti to nějakým způsobem vyřešit?majk píše:Chci se zeptat. Mám AeroFly Professional a vysílač mx-12. Je třeba nějak nastavit vysílač, když ho mám zapojený přes učitel -žák? Simulátor se mě nechce připojit a hlásí: AFP is unable to locate the interface cable. Please plug the interface cable into a free COM port.