To ti myslím jasně JirkaA řekl, tak co tady frfňáš?kamikaze.suicide píše:je zvlastni, ze vsichni radsi kritizujou ostatni jakej je koko* misto toho aby normalne rekli, ze je to proste nelegalni a ze maximum co muze clovek provozovat je 100mW... a pokud vi tak poradil i s ostatnima vecma...
a jinak ze se u nas na dalnici muze jen 130 je taky nesmysl.. ono vubec v cr vetsina znacek je nesmyslna... (neodpovida dany situaci)
Jakou Kameru a videobryle??
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
- kamikaze.suicide
fidzi píše:To ti myslím jasně JirkaA řekl, tak co tady frfňáš?kamikaze.suicide píše:je zvlastni, ze vsichni radsi kritizujou ostatni jakej je koko* misto toho aby normalne rekli, ze je to proste nelegalni a ze maximum co muze clovek provozovat je 100mW... a pokud vi tak poradil i s ostatnima vecma...
a jinak ze se u nas na dalnici muze jen 130 je taky nesmysl.. ono vubec v cr vetsina znacek je nesmyslna... (neodpovida dany situaci)
kdyz vynecham ty ostatni zbytecne komentare tak ano..
tak tedy dobra... tohle bysme meli vyreseny.. v cr max 100mW.
jenze jeste jsem nenarazil na nejaky set, ktery bych mohl koupit v cr aby mel vetsi dosah nez 200 metru... nebo 25mW. a z ciziny to kupovat nechci.
ma tu teda nekdo nejaky typ na dobry nakup? az na jeden link jsou tu jen zbytecny dohady..
- kamikaze.suicide
- kamikaze.suicide
a v setu se to podle me nevyplati kupovat, protoze vzdycky je tam neco slabsi co zpusobi ze to ma dosah maximalne tech300m.
a proto bych si radsi koupil kazdou vec zvlast. jenze nevim co k cemu jde spojit nebo co k tomu popripadne potrebuju za kabely..atd.. jenze jeste jsem se nic nedozvedel az na to ze 100mW je maximum..
a proto bych si radsi koupil kazdou vec zvlast. jenze nevim co k cemu jde spojit nebo co k tomu popripadne potrebuju za kabely..atd.. jenze jeste jsem se nic nedozvedel az na to ze 100mW je maximum..
- kamikaze.suicide
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
LOL. Raději se vyjadřovat už nebudu. Je vidět, že to máš stejně všechno zjištěné a promyšlené a potřebuješ to jen posvětitkamikaze.suicide píše:a v setu se to podle me nevyplati kupovat, protoze vzdycky je tam neco slabsi co zpusobi ze to ma dosah maximalne tech300m.
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Děláš si legraci?kamikaze.suicide píše:uz jsem se smiril se 100mWtak neco okolo 80-100mW...
nejsem si jist jestli by epp model nejak poskodil letadlo nebo heli... podle me by mi to proste rozsmikalo letadlo a pilot by si toho ani nevsim.. jde tu jen o bezpecnost coz pochybuju ze bych timto nejak narusil...
ICQ 638556901
- kamikaze.suicide
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
kamikaze.suicide píše:uz jsem se smiril se 100mWtak neco okolo 80-100mW...
nejsem si jist jestli by epp model nejak poskodil letadlo nebo heli... podle me by mi to proste rozsmikalo letadlo a pilot by si toho ani nevsim.. jde tu jen o bezpecnost coz pochybuju ze bych timto nejak narusil...
Doplň si prosím do profilu bydliště, ať ostatní vědí kam raději nejezdit a hlavně nelítat.....
OK2WY
- kamikaze.suicide
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
kamikaze.suicide píše:Doplň si prosím do profilu bydliště, ať ostatní vědí kam raději nejezdit a hlavně nelítat.....
jak trapne...a jak jinak nez zase mimo tema..
Ano, jak trapné. Trapně se tě tady řada lidí pokouší upozornit, že tvoje myšlení nejde úplně správným směrem.
Ono někde si lítat bez plné kontroly nad modelem a spoléhat na malou pravděpodobnost výskytu letadla v tom prostoru je stejná p**ovina jako házet cihly z mrakodrapu na chodník, kde moc lidí nechodí..
Akorát tady to může bejt větší rána, až se trefíš třeba do turbíny záchranářské EC135 ve které sedí tři lidi plus pacient.. Ta mašina stojí 4,5 milionu EUR a lítává docela nízko.. On by stačil i daleko menší průser typu nebezpečného přiblížení modelu, aby dostal ÚCL do rukou pádný argument proč omezit modeláře. Jeden nezodpovědnej trouba může nadělat paseku, ze které budou mít problém všichni. Tak se na to prosím tě zkus podívat z tohoto pohledu.
OK2WY
- kamikaze.suicide
vzdyt ja to beru.. ale jen mi teda vysvetli jakej je rozdil mezi tim ze litam 2km od sebe a 500m od sebe.. pokazdy mam nasazeny bryle takze letadlo nevidim..
a preci si nebudu litat tesne ned hlavou jak trouba... staci tech 300-400m a pri sundani brejli nez se zorientuju kde mam letadlo tak uz je davno pozde nebo drive spadnu.. nevim jak u vas.. ale ja nemam zrovna nejbystrejsi zrak..
a preci si nebudu litat tesne ned hlavou jak trouba... staci tech 300-400m a pri sundani brejli nez se zorientuju kde mam letadlo tak uz je davno pozde nebo drive spadnu.. nevim jak u vas.. ale ja nemam zrovna nejbystrejsi zrak..