Pohon do Toro900
Pohon do Toro900
Ahoj, myslite, ze do Toro900 bude stacit stridak od BELu s dvojclankem RC-System 1700?
Nebo takhle, jak ho vubec rozumne vybavit za rozumny peniz? Nemusi to byt uplne na super akrobacii, ale at je sviznejsi a hlavne bych uvital delsi dobu letu
Nebo takhle, jak ho vubec rozumne vybavit za rozumny peniz? Nemusi to byt uplne na super akrobacii, ale at je sviznejsi a hlavne bych uvital delsi dobu letu
Re: Pohon do Toro900
bunga píše:Ahoj, myslite, ze do Toro900 bude stacit stridak od BELu s dvojclankem RC-System 1700?
stacit by to melo (ten motor Bm2410/12 utahne s 3clankem v pohode JAVU)
mini tornado nech jeho slave toro 900 je delany ze silenyho materialu rozbije se ti to kdyz s tim torochu vic prastis o zem a treba kdyz sem zacinal s mini tornadem pred nekolika lety tak zaprve sem se ucil jako samouk takze zazilo asi tak nekolik tisic ran bez nejakyho vetsiko poskozeni jenom ty elevony z polystyrenu nebyl asi moc dobry napad a ta jeho nisi rychlost me prisla jako docela vyho a akrobacii to umelo dos podobnou a s 300kou to bylo delo.

diablotin píše:mini tornado nech jeho slave toro 900 je delany ze silenyho materialu rozbije se ti to kdyz s tim torochu vic prastis o zem a treba kdyz sem zacinal s mini tornadem pred nekolika lety tak zaprve sem se ucil jako samouk takze zazilo asi tak nekolik tisic ran bez nejakyho vetsiko poskozeni jenom ty elevony z polystyrenu nebyl asi moc dobry napad a ta jeho nisi rychlost me prisla jako docela vyho a akrobacii to umelo dos podobnou a s 300kou to bylo delo.![]()
![]()
![]()
Já na miniTornádo taky dopustit nedám. Měl jsem ho 3 roky, nejdřív s 280-kou a potom s Pythonem 60 a kdyby se mi letos o dovolené nezkroutilo v autě, tak bych ho měl ještě dnes.
Proto jsem si koupil Toro900. Proti miniTornádu je o něco lehčí a menší. Zatím jsem s ním praštil jen jednou a to když se mi odlepilo servo pravého elevonu. Mimo přetržený antény přijímače skoro žádná škoda