Spektrum DX8 - už to pomalu vypuká
Reagoval jsem na Auroru.Spectrácký chodit s 8mičkou chodit budou -jde o to jak dlouho(množí se problémy s Rx).
Naposledy upravil(a) arda1 dne čtv 19.08.2010 15:05, celkem upraveno 1 x.
ICQ 638556901
arda1 píše:(množí se problémy s Rx).
Se Spectrem lítám skoro 3 roky a neměl jsem jediný problém. Vím, že tady pár lidí problémy mělo, ale nepotvrdilo se, že je to chyba systému, nebo ano?
Zpátky k DX8, nenašel jste někdo spotřebu vysílače? Koukal jsem, že je zase na 4 tužky, což se mi líbí. Menší váha.
Je tam pack nebo zase nedejbůj ten plechovej držák?jirka_d píše:arda1 píše:(množí se problémy s Rx).
Se Spectrem lítám skoro 3 roky a neměl jsem jediný problém. Vím, že tady pár lidí problémy mělo, ale nepotvrdilo se, že je to chyba systému, nebo ano?
Zpátky k DX8, nenašel jste někdo spotřebu vysílače? Koukal jsem, že je zase na 4 tužky, což se mi líbí. Menší váha.
ICQ 638556901
RiMr píše: Tak F12 je jiná liga, o tom žádná. DX8 má mít 8 typů křídel, tak doufám že tam 4servové bude. Pravděpodobně to má být přímá konkurence k Futabě 8 a Hitecu Auroře a ty pokud vím to mají ošetřené, nebo se mýlím?
Pokud si dobre vzpominam na ta videa co sjem videl, tak tam ctyrserverove je. Jsou tam snad vsechny mozny kombinace (napr. tri serverova - dve serva kridylka a klapky na jednom).
pro me je alf omega toho, jestli tam pujde naprgat, tak do dx8 pravdepodobne pujdu (byt vizualne se mi hodne libi dx10 - ale ta bude buh vi kdy).
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Jo ta DX10 je jak se StarTreku, moje krevní skupina i když jsem s pultem nikdy nelítal...
No ale to bude pálka... Tam už bych já osobně možná volil nejmenovanou konkuurenční značku třeba i kvůli tomu jejich serial busu, což se mi taky moc líbí (i když to ještě dlouho nebudu potřebovat použít, jestli někdy
)
Já osobně prostě fandím pokroku!
No ale to bude pálka... Tam už bych já osobně možná volil nejmenovanou konkuurenční značku třeba i kvůli tomu jejich serial busu, což se mi taky moc líbí (i když to ještě dlouho nebudu potřebovat použít, jestli někdy
Já osobně prostě fandím pokroku!
- dudo44
- Kontaktovat uživatele:
Hoci nie som SPEKTRUMmista tento model sa mi páči hlavne ta telemetria a za tú cenu.http://www.der-schweighofer.at/artikel/ ... z_mode_1-4Genagen píše:RiMr píše: Tak F12 je jiná liga, o tom žádná. DX8 má mít 8 typů křídel, tak doufám že tam 4servové bude. Pravděpodobně to má být přímá konkurence k Futabě 8 a Hitecu Auroře a ty pokud vím to mají ošetřené, nebo se mýlím?
Pokud si dobre vzpominam na ta videa co sjem videl, tak tam ctyrserverove je. Jsou tam snad vsechny mozny kombinace (napr. tri serverova - dve serva kridylka a klapky na jednom).
pro me je alf omega toho, jestli tam pujde naprgat, tak do dx8 pravdepodobne pujdu (byt vizualne se mi hodne libi dx10 - ale ta bude buh vi kdy).
Naposledy upravil(a) dudo44 dne pát 20.08.2010 10:21, celkem upraveno 1 x.
Dušan
Tomuto celkom nerozumiem http://elektromodely.com/modely/product ... ts_id=5504
Prve ze napevno mod 1 a dalej moze mat mod 1-4.. tak potom naco je mod 2 ked je knipel plynu stale vpravo... zeby zly popis ??
Prve ze napevno mod 1 a dalej moze mat mod 1-4.. tak potom naco je mod 2 ked je knipel plynu stale vpravo... zeby zly popis ??
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Tož mi došla cena:
"You're probably thinking a radio with all this has to cost more than $429.99; especially when you consider it includes an 8-channel receiver, a telemetry module with sensors, a global charging system, a neck strap and a 16 SD™ memory card. But it doesn't."
Tož není to moc, za vysílač s telemetrií, 8k Rx, telemetrický modul se senzory, nabíječkou, šrákem a 16Gb SD kartou.
Uvidíme kam se s cenou hnou prodejci...
"You're probably thinking a radio with all this has to cost more than $429.99; especially when you consider it includes an 8-channel receiver, a telemetry module with sensors, a global charging system, a neck strap and a 16 SD™ memory card. But it doesn't."
Tož není to moc, za vysílač s telemetrií, 8k Rx, telemetrický modul se senzory, nabíječkou, šrákem a 16Gb SD kartou.
Uvidíme kam se s cenou hnou prodejci...