T-rex 450 Pro - zkušenosti

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#796 Příspěvek od psena »

Nepletes se, menil jsem, ale tak uz to mam dva mesice, tohle se me objevilo az ted...ale treba je to opravdu jen muj prelud a maji to tak vsichni jen jsem letel proti vetru a rychle.
Ale kdyz me ocas ulitl i pri couvanem lopingu, nevim, zrovna gyro 780 ma byt na couvacky vylepsena.
Kdovi co me uz chodi spatne, nejak doklepu sezonu a na pristi asi bude novej stroj.
mrpilot

savox

#797 Příspěvek od mrpilot »

skúšali ste niekto tieto savoxy na cyklike v 450tke ???
http://www.savoxtech.com.tw/sh-0350.htm
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
avalanche8

#798 Příspěvek od avalanche8 »

Hoj na svem procku mam 0257,a chodej super to,co jsi daval link me prijde desne pomale
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Troll

#799 Příspěvek od Troll »

psena píše:Nepletes se, menil jsem, ale tak uz to mam dva mesice, tohle se me objevilo az ted...ale treba je to opravdu jen muj prelud a maji to tak vsichni jen jsem letel proti vetru a rychle.
Ale kdyz me ocas ulitl i pri couvanem lopingu, nevim, zrovna gyro 780 ma byt na couvacky vylepsena.
Kdovi co me uz chodi spatne, nejak doklepu sezonu a na pristi asi bude novej stroj.

Tady je radit po netu těžké. Tobě to ujíždí při prvcích, které jsou pro gyro a servo vůbec nejnáročnější. A lítáš hodně, že? Vrtulkové servo je extrémně namáhané z hlediska životnosti. To se nezastaví za celý let,maká co to dá, a pokud se Ti zdá že už to není co bývalo, zkus se zamyslet nad možností, že se vrtulkové servo pomalu odebírá do věčných lovišť.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#800 Příspěvek od pkotatko »

Tak jsem to včera vyzkoušel. Couvačky na plný rychlosti, couvaný přemet přes celé nebe, tam problém není. Pirueta na max. rychlosti není úplně konstantní ale je. Vyzkoušeno s GP750 a mikrobestií. Asi máš něco špatně. Unašeče vrtulky mám otočené ( hlavy šroubků ke směrovce ). Dal bych video, ale nějak zatím ještě nestíhám sám lítat a zároveň to filmovat :D
Jo a objevil jsem další možnost lítání. Podnikové fotbalové hřiště, které není volně přístupné a nikdo tam fotbal nehraje. Sláva.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
mrpilot

#801 Příspěvek od mrpilot »

avalanche8 píše:Hoj na svem procku mam 0257,a chodej super to,co jsi daval link me prijde desne pomale

no to ano, ale to by sa mohlo prejaviť len pri akrobacíí nie ? od ktore mám ešte na míle daleko :)
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
psena
Kontaktovat uživatele:

#802 Příspěvek od psena »

pkotatko píše:

Diky, toho jsem se obaval, me se to neotoci vubec... mam aspon nad cim premyslet. Zkusim jeste par veci a uvidim co to udela i to servo jak pise Troll je samozrejme mozne, ale silu ma bezvadnou...vsak ja na to prijdu.
Gratuluju k idealnimu mistu na litani! To je zaklad.
Kenny McCormick

#803 Příspěvek od Kenny McCormick »

Fotbalove ihrisko, to je uzasna vec... zeleniem od zavisti :mrgreen: :lol:

Psena, chcel som to dnes rano vyskusat, ale iba co som zistil, ze na to zatial nemam ani prsty ani gule 8O 8O
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#804 Příspěvek od pkotatko »

Byl jsem se podívat. Trávník, že jsem si dlouho myslel, že je umělej. Až hmatem jsem poznal že je pravá :D A můžu si to celé hřiště rozsvítit kdy chci. Takže malý ráj :wink:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#805 Příspěvek od OPR »

pkotatko píše:Byl jsem se podívat. Trávník, že jsem si dlouho myslel, že je umělej. Až hmatem jsem poznal že je pravá :D A můžu si to celé hřiště rozsvítit kdy chci. Takže malý ráj :wink:

slint, slint :P

Aúúúúúúúúúú Jáááá chciííí takýýýýýýýý
V.I.P. letisko :)

slint :P
prochel
Kontaktovat uživatele:

#806 Příspěvek od prochel »

pkotatko píše:Byl jsem se podívat. Trávník, že jsem si dlouho myslel, že je umělej. Až hmatem jsem poznal že je pravá :D A můžu si to celé hřiště rozsvítit kdy chci. Takže malý ráj :wink:
hele ty v tý Africe nepruď :D počkej až se vrátíš do Čech když kouknu z okna tak vichr jak prase a venku 7,6°C :( :( :(
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#807 Příspěvek od pkotatko »

No chci vás trosičku nas...
Ne vážně, měl jsem z toho takovou radost, že jsem si to prostě nemohl nechat pro sebe. :wink:
Dám později nějaké foto.
Georg9

#808 Příspěvek od Georg9 »

pkotatko píše:No chci vás trosičku nas...
Ne vážně, měl jsem z toho takovou radost, že jsem si to prostě nemohl nechat pro sebe. :wink:
Dám později nějaké foto.

Hihi.. Ahoj, ještě vyfoť tu peletu nových zabalených baterek, igelitku plnou redbullů a řekni že jsi dva dny nespal :-DD... Musí to být moc supr, taková pohoda :)..
avalanche8

#809 Příspěvek od avalanche8 »

K tem servum savox,myslim ze 0,16s je pomale i pro katzolicke politani,nerikam ze se to neda ci podobne,urcite to jde,ale pokud bych zvazoval takovou investici a jeste k jezichoj tak se poohlidni po necem rychlejsim,predtim sem mel v procku mks ds 470 a taky nejsou zle,ale ND v CR problem :evil
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Kenny McCormick

#810 Příspěvek od Kenny McCormick »

avalanche8 píše:K tem servum savox,myslim ze 0,16s je pomale i pro katzolicke politani,nerikam ze se to neda ci podobne,urcite to jde,ale pokud bych zvazoval takovou investici a jeste k jezichoj tak se poohlidni po necem rychlejsim,predtim sem mel v procku mks ds 470 a taky nejsou zle,ale ND v CR problem :evil
To snad nie... :roll:
snad kazdy druhy 8O modelar so 450-tkou, co nema super combo, tam ma PowerHD1810. Tiez 0,16s a zatial sa na to nikto nestazoval. /mozno nie kazdy druhy ale su velmi caste :lol: /
Vratane mna, mam ich na oboch vrtasoch.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“