A hlavně vydrž
Blade 400 3D
Ty vibrace ti způsobuje ten kříž, vím to z vlastní zkušenosti.Dej to pryč a bude pokoj, nauč se lítat na Idle 1 a na normál trénuj jen visení nízko nad zemí. Listy by jsi měl vyvážit. Zadej to vyhledávače a najdeš spoustu rad..
A hlavně vydrž
A hlavně vydrž
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
gyro
ahojte, mám blada 400 a futabu t6exp, snažím sa naštelovať všetko tak , aby fungovalo. Jedna vec mi ale nie je jasná. Keď vrtulník zapnem a plyn mám na nule, v akej polohe má byť srvo zadného rotoru. Mne toto srvo je skoro v krajnej polohe. Nemá byť v strede ?
Mělo by být uprostřed, pokud je gyro v HL modu. pohni ocasem heli ze strany na stranu a koukni jestli vrtulka taky jezdí do stran. Měla by se ti ustalit zhruba ve středu osky zadní vrtulky, přitom by měla být páka na servu v kolmé poloze k vrtulkovému servu. Jestli ne tak musiš poštelovat délku páky a táhla.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Tak se mi vrátila dx6i z reklamace se špatně zapojeným levím křížem ovládání.
(více v elektronice s názvem: DX6i-obráceně zapojený kříž ovládání)
Kvůli tomu jsem potřeboval přereverzovat zadní vrtulku a let dopředu a dozadu. Zjistil jsem že když dám reverz na ovládání dopředu z N na R tak mi to místo toho aby to šlo jen opačně, to začne dělat úplný blbosti v tom smyslu že najednou, když dám páčku dopředu, jdou všechny 3 serva nahoru a opačně.
Nevíte čím to je a jak to nastavit???
Kvůli tomu jsem potřeboval přereverzovat zadní vrtulku a let dopředu a dozadu. Zjistil jsem že když dám reverz na ovládání dopředu z N na R tak mi to místo toho aby to šlo jen opačně, to začne dělat úplný blbosti v tom smyslu že najednou, když dám páčku dopředu, jdou všechny 3 serva nahoru a opačně.
demolátor píše:Tak se mi vrátila dx6i z reklamace se špatně zapojeným levím křížem ovládání.(více v elektronice s názvem: DX6i-obráceně zapojený kříž ovládání)
Zkoušel jsi jestli to nejde nejak přehodit ve swatsh mixu z hodnot minus treba na plus a obráceně?
blade 400 listy
ahojte
kúpil som na HK pár listov na Blada, viem, že sú tenšie a preto tám vyrábam podložky - zo starej kreditky. Otázka : ak to niekto robí tak tie podložky tam lepí alebo to vrtate a dávate malú skrtutku ?
kúpil som na HK pár listov na Blada, viem, že sú tenšie a preto tám vyrábam podložky - zo starej kreditky. Otázka : ak to niekto robí tak tie podložky tam lepí alebo to vrtate a dávate malú skrtutku ?
demolátor píše:Tak jsem zjistil znepokojivou skutecnost a potrebuji radu.
U blade 400 jsem mel velky kriz a vsechno vpoho. Ted jsem ho zkratil aby byl na kazdou stranu ze 4 dlouhy 25 cm a tim jak je kriz kratsi tak hrozne vybruje. Vrtulnik sam o sobe nevybruje, s velkym krizem na kazdou stranu 50 cm nevybroval a bez krize si myslim taky nebude vybrovat a nebo minimalně, ale diky malemu krizi ktery to asi zesiluje a mírne se to prenasi i na vrtulnik, na konci tycek jsou vybrace docele velke asi 1-2 cm rozptyl. Vrtulnik je havarovany zatim jednou a po oprave diky velkemu krizi po vybraci ani stopa. Dili mam vse origo po havarce jsem menil pricnou hridel, i drat padel a hlavni hridel taky. Listy origo drevene.
Nevíte cim by to mohlo byt??
Moc dik za rady.
No tak už lítám bez kříže. Vybrace se sice zmenšili, ale furt to docela významě vybruje.
Navíc jsem včera sundával listy a ve vysokých otáčkách to brní do ruky také. Po opravě jsem létal s velkým křížem, který to tlumil takže jsem to nepoznal a považoval za opravené, poté jsem ho zkrátil, tím párem to začlo vybrovat hodně a po odendání úplně to vybruje méně ale vybruje.
Nevíte co to může způsobovat??? Už to má za sebou po havárce min tak 30 bat, ale tak polovina s tím velkým křížem a ted mě ty vybrace docela štvou. Létá to normálně. Pádla jsou taká stejně od sebe.
Moc děkuji za rady.