Pylon flyers od Hackera
Pylon flyers od Hackera
Jak lítaj?Sou to dobrý éra?????Chtěl bych to i na 3D akrobačku, myslíte, že jí zvládnou??????????Jakej z těch 3 si vybrat??????Máte někdo videjko????????Chtěl bych do toho dát Pythona 60, 3s 1000 mAh, GWS 8x4,3", co si o tom myslíte?????Dá se snima lítat i na malim prostoru?????A jak jsou obratný, díky moc:-)
--------support park- & 3D slow- flyer--------
S visenim sm nepočítal, lae aby to zaletělo nožák, loop, výkruty na všechny způsoby, a aby se s tim dali dělat efektivní průlety nizoučko nad zemí...Ale tam de taky hlavně o tu výbavu, dnes sem našel videjko, model byl uplně bomby naloženej, a lítal úplnná paráda...Jestli se ti dotyční snažili o co nejmenší váhu a dali tam slybší motor, menší baterky apod. ,tak se ani nedivim, že jim to nelítalo...
Co si mylsíte, že je lepší???????????Dagored od freeairu, nebo ty od Hackera?????
Co si mylsíte, že je lepší???????????Dagored od freeairu, nebo ty od Hackera?????
a co tak vyskusat Sukhoia od Telinku? mal som ho a myslim si ze je to pre teba to prave...sice bude treba asi silnejsi motor a 3 clanok ale presne to co si napisal nozaky to roby nozovy premet ak vies co myslim a este ma rezervu proste parada ja som lietal aj 10 cm nad zemou na chrbte a podobne.urcite doporucujem ak vahas 
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
Řeknu ti to tak.pylony jsou pylony akrobacie je akrobacie a 3D je 3D.nemužeš po modelu na plyony chtít 3D. jen si nejsem jist jestli si náhodou neděláš srandu a nebylo toto vlákno založeno jen proto aby bylo o čem debatovat. ale to je možná dáno že poslední dobou mám velmi negativní postoj k diskuzním fórům.
ale moje odpvěď zní_ s pylonovým letadlem 3D nezalétáš.
ale moje odpvěď zní_ s pylonovým letadlem 3D nezalétáš.
Radim
Visení po tom nechci!!!!!!!!!Ale aby mi to udělalo akrobačku(přemety, souvraty, nožáky, výkruty...)Myslim si ale že s tou mojí výbavou to bude celkem rychlý a obratný...ten motor má stat. tah 450g!!!!!!!!!Když mi to bude vážit 260-300...A který z těch 3 je lepší??????????????Líbí se mi ten Mustang, co myslíte???????
P.S.:toto téma nebylo založena pro legraci!!!!!!!!!!!!!!!!!Zajímám se o ně, chci si jednoho z nich koupit!!!!!:-)
P.S.:toto téma nebylo založena pro legraci!!!!!!!!!!!!!!!!!Zajímám se o ně, chci si jednoho z nich koupit!!!!!:-)
- vozembouch
no nevim jestli nejdu s krizkem po funuse....mam mustanga...v nem axi 2208/20 a 2 clanek 1200mAh...rekl bych ze je to pro tebe vyhovujici model..litam s nim uz vic nez pul roku a je to parada ...vzlet a pristani na par metrech nizke prulety na zadech nebo v nozaku...vykrut, loop bez problemu...lital jsem s nim i v dosti silnem vetru a zvladal to a rychlost na plnej plyn byla hodna pylonaku...je kazdemu jasne ze pylon je pylon ..3D neumi, ale na to take nebyl staven