AXN Floater-Jet

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
malvin

#46 Příspěvek od malvin »

Safra, ty si mu naložil :D :D :D Ale pro začátek jsi alespoň zkušenější... Já na něm také začínal a létá do teď. Předek letadla bych doporučil více vyztužit páskou, stejně jako spodek trupu, na který se přistává. Já navíc začínal na hlubokém sněhu a to bylo naprosto suprová věc, neboť mě to párkráte zachránilo od rozbití a navíc se na sněhu přistává jako na podvozek :) Takže jsem si trénoval starty a přistání
DX6i, AXN FloaterJet, SIG Smith MiniPlane
kesi
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od kesi »

Ahoj, já vlastně pořádně havaroval jen jednou a to hned první let -> v plné rychlosti do stromu!! :twisted: (Ve vzduchu se pořádně ani neohřál, no… moje chyba, foukalo jak sviňa a já už to nemohl vydržet :oops: ).

Jinak postupně jak jsem "kotlil" éro stále častěji na plné otáčky mě všechno kolem motoru odpadávalo. Nejdřív magnety, vypadl jeden a další už jsem opatrně zalepil (jak je vidět z obrázku na předchozí stránce tak ne moc dobře), potom se mě to umělohmotné lože za letu odlepilo a vrtule se zahryzla do trupu a naposled mě při plné rychlosti odpadl motor :) a vrtule se opět zahryzla do trupu!
Sakra... a já při jednom nízkém průletu jasně slyšel nějaké křupnutí a o několik minut později se to stalo... Přistání ovšem proběhlo i tak klidně, kukuřice je v měsíci srpnu již dostatečně vysoká.

:D
oscar
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od oscar »

Ahoj muze mi nekdo poradit serva z HK? nebo do nich prevody? Diky.
Letadla, auta.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“