Lark píše:m2 ten graf není vidět.
aha, dík, dal som to tam omylom URL s SSL ... už by to malo ísť. FullRes je tu: http://www.topgun.sk/downloads/Peter/Or ... og-all.PNG
Lark píše:m2 ten graf není vidět.
arda1 píše:Ale vždyť jsem ti psal že pokud jsou tam AA(velký tužky) pak Eneloop. Jestli je tam 5 nebo 8 článků taky jedno není -můžeš mít nějaký mezityp či co a pak ti doporučený pack nemusí pasovat(i když j eto nepravděpodobné). Za další - čím nabíjíš ?georgepcz píše:muzete mi jen poradit jakou baterii koupit? ta baterka nefunguje jak ma a jestli ma 5 nebo 10clanku to je uplne jedno m\slel jsem ze mi poradite a pomuzete nezkusenemu diky
arda1 píše:Ti upadl kabel u baterek nebo to fakt šlo tak dolů?m2 píše:nerýp...![]()
![]()
![]()
Ok -jen mě zajímalo čím nabíjíš- na tom dost záleží aby baterky dlouho vydržely ok - u Eneloop to platí taky.georgepcz píše:arda1 píše:Ale vždyť jsem ti psal že pokud jsou tam AA(velký tužky) pak Eneloop. Jestli je tam 5 nebo 8 článků taky jedno není -můžeš mít nějaký mezityp či co a pak ti doporučený pack nemusí pasovat(i když j eto nepravděpodobné). Za další - čím nabíjíš ?georgepcz píše:muzete mi jen poradit jakou baterii koupit? ta baterka nefunguje jak ma a jestli ma 5 nebo 10clanku to je uplne jedno m\slel jsem ze mi poradite a pomuzete nezkusenemu diky
Diky za pomoc vyreseno.