Milošek píše:Díky za recenzi.Já už jsem to jaksi nevydržel a koupil jsem blejda.Ostatně už jsem od Ondry kupoval nějaké náhradní díly.No zatím se trochu trápím.Zatím co s free spiritem lítám krásně,s blejdem se to zase učím od začátku.Už jsem to párkrát rozsekal.A ty ceny u pecky,to jsou pěkný dardy. Za dřeváky čtyři kila je docela hodně hlavně když jejich životnost je do prvního škrtnutí což není problém hned po startu.Čekal jsem od toho víc.Zatím se s tím učím a snad je to na dobré cestě.Zajímalo by mě jestli se dají koupit jiné,levnější listy aby to s nima lítalo.
Poradil bych ti par věci, které me pomohli
Listy, koupil jsem si tyhle, pak je uřízl podle originalu, vyvazil, na konci prejel lepidlem… vydrzi o dost vic nez dřevené, vrtulník je s nima vice stabilni, ale protože jsou sirsi musis na cyklice o jednu otacku utahnou tahla od serv, aby se zvysil uhel listu(jestli si to spravne pamatuju)
http://www.peckamodel.cz/produkt/1005_- ... 25-cm.aspx
Zadni motorek, otocit o 180° aby se lip chladil, pak ma lepsi reakce a dele vydrzi… prohodit dratky + a – na konektoru, co jde do regl…
Litat od zacatku s vychylkama na HI, hodne mi to pomohlo, jinak to ma velke prodlevy a zase tak stabilni to není…