T-rex 450 Pro - zkušenosti

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#901 Příspěvek od Mad_Box »

Je to helinář a fotograf. Též moc nechápu jak se mu to povedlo.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#902 Příspěvek od XB8R »

Mad_Box píše:Je tam 14z pastorek točím nějakých 3200-3300. Úhly jsou cca +-12-13° Ale nevím to přesně dolaďuju si ej podle toho jak mi to vyhuvuje a ne podle úhloměru.
Jinak reakce na kolektiv je hodně o listech, jaký používáš?
Měl jsem původně setové listy Align, které jsem rozbil. Pak mi kamarád půjčil na zkoušku nějaké neznačkové uhlíkové listy, které jsou myslím z HC. Jaké listy by jsi mi doporučil?
prochel
Kontaktovat uživatele:

#903 Příspěvek od prochel »

Mad_Box píše:Je to helinář a fotograf. Též moc nechápu jak se mu to povedlo.
tedy ty válíš, seš let od letu lepší no co naplat mládí vpřed :)
mám na tebe dotaz chci předělat pročko na noční lety, máš nějakej fígl , nebo na co si dát pozor , listy jsou jasný tam dám align pro noční lety , ale jak na kabely na podvozek a ocasní nosník
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#904 Příspěvek od Mad_Box »

Měnič align, dráty HC + 2s nějakých lipolek cca 300mAh ale klidně i míň. Toť má sestava kterou lítám v noci. Jeden drát mám omotaný okolo trubky a pak hlavně promotaný na SOP a zbytek vzpěra. a druhý je na kabinku(obrys sklíčka) a pak z kabinky vede na lyžinky a zybtek na vzpěru.
Koukni na video z trnávky, na konci je v předposledním záběru vidět jak jí nesu.
http://www.youtube.com/watch?v=F_imkHhDdI8

Takto je to velice dobře čitelné. Zkoušel jsem i svítící K&B vrtulku ale to moc nefunguje.
Raptor E700 (MSH Brain)
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#905 Příspěvek od oskar 007 »

V trnávce jsi taky pěkně řádil s tvojim rexem 600E. Byla radost se na tvoje lety dívat!
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#906 Příspěvek od oskar 007 »

Tak dnes první pád s t rexem. Pád byl do vysoké trávy, čily velice měkký ale jedna věc mě štve. Když připojím akumulátor tak mi to nezahraje ty melodie, serva chodí ,ale motor se netočí...... Co s tym? Kde mám hledat chybu? Žáden káblík jsem nenašel rozpojen ani přeztřihnutý. :cry:
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
avalanche8

#907 Příspěvek od avalanche8 »

Nevim nejsem odbornik ale skus to vylucovaci metodou,odpoj vsechny serva i gyro a znovu skus sparovat s pripojem motorem
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
1one

#908 Příspěvek od 1one »

Mad_Box , fakt valíš , klobouk dolu. Učastníš se i nějakých zahraničních závodu ?

oskar 007 Melodii to nemusi hrat , pokud třeba při zapnuti máš zaplej letovej režim, nebo nemáš stáhnutou páčku . Nebo mě se stalo ale s jinym reglem že pipal uplne jinak , páč jsem ho přetížil jak jsem urputně zahranoval před padem . Někdy se mi i stava že zahrati melodie trva i 4 krat dyl než normálně.
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
dedinao

Tuhost Stabilizatoru

#909 Příspěvek od dedinao »

Ahoj,
stavim poprve TREX450 a mel bych jeden dotaz ohledne tuhosti stabilizatoru resp klece stabilizatoru. Dle doporuceni jsem celou hlavu rozebral znovu spravne zaloctitoval a sestavil. Vse chodi perfektne jak ma jen si nejsem jisty tuhosti stabilizatoru. Z koaxialnich heli, Blada MSR a podobnejch hracek jsem zvyklej ze stabilizator je ve vsech osach naprosto volnej, defacto na hlave tak planda. To na TREXu urcite nemam, pohyb je tuzsi, do jaky polohy stabilizator nastavim tam zustane a sam od sebe se nehne. Co to urcite brzdi jsou tahla co jdou doprostred klece, na obrazku naznaceno, ty se rozhodne hejbou ponekud ztuha ale to je tak uz z vyroby. Chtel jsem se tedy zeptat jestli je ponekud tuzsi stabilizator normalni a nebo by to melo byt uplne volne a plandave. Na obrazcich jsem naznacil pohyb ktery mam na mysli. Rozhodne to nemam nejak upllne zadrene ale proste to neni uplne na volno.

http://dl.dropbox.com/u/9419271/stabilizator1.jpg
http://dl.dropbox.com/u/9419271/stabilizator2.jpg

Diky za radu pripadne prozrazeni jak to mate na TREXu vy
Ondrej
pns

#910 Příspěvek od pns »

dobry dnik, u meho vrtase si zacli, po padu do vysoke travy, skody "zadne", povidat vsechny serva cykliky, potichu si broukaji a maji nepravidelny pohyb, ale da se to v podstate poznat jen tim ze date prst na paku serva citite nepatrny pohyb.. myslite ze je to na vymenu? a kdyz tak za jaka? dekuju
janac.marek

#911 Příspěvek od janac.marek »

to pns:
Podľa mňa jasne na výmenu.
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#912 Příspěvek od pkotatko »

Plandat rozhodně ne, ale měl by být volný. Bez vůlí. Pokud je to jen těmi kloubky a ne v ložiskách, tak bych to nechal. Ono se to rozhýbe. :wink:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
psena
Kontaktovat uživatele:

#913 Příspěvek od psena »

Na trexovi jsem to jeste nevidel, ale na jinych znackach ano, ze nesedeli sroubky na podlozky (nebo tam podlozky vubec nebyly) ramu padel a ze sly ztuha. Zatim vsechny procka ktery me prosly rukama, mely padla naprosto volne. Kdyztak odpoj tahla a zkontroluj pouze ramena. Maji chodit ciste v loziscich. Taky je varianta, ze se lepidlo dostalo tam kam nema.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#914 Příspěvek od Mad_Box »

1one píše:Mad_Box , fakt valíš , klobouk dolu. Učastníš se i nějakých zahraničních závodu ?

Dík, ne lítám jen čechy, nemám zas tolik času a navíc ze soutěžního létání jsem vyléčen po několika sezónách RCA a F3A létání. Teď si létám pro radost.
Raptor E700 (MSH Brain)
dedinao

#915 Příspěvek od dedinao »

psena píše:Na trexovi jsem to jeste nevidel, ale na jinych znackach ano, ze nesedeli sroubky na podlozky (nebo tam podlozky vubec nebyly) ramu padel a ze sly ztuha. Zatim vsechny procka ktery me prosly rukama, mely padla naprosto volne. Kdyztak odpoj tahla a zkontroluj pouze ramena. Maji chodit ciste v loziscich. Taky je varianta, ze se lepidlo dostalo tam kam nema.

OK, diky vsem za rady, vidim to ze to mozna pro jistotu jeste jednou rozeberu a jinak to necham byt. Podle me je to celkem OK jen me zmatlo ze to neni supervolne jako na tom co jsem mel kdy v ruce. Mozna se to ale po par protocenich rozhejbe. Uvidime
Trex 450PRO
Futaba T10CHG
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“