Opět jsem to nestihl natočit. Error je neskutečně rychlej
Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Error a jeho Raptor
http://www.youtube.com/watch?v=4WXb9L9iMQc
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Tak chlapci, dneska jsem měl velký den, kříž jsem vyhodil a visím bez něj, a co víc zavisel jsem z T-Rexem a jsem na pokraji blaha. Kdo to neprožil vůbec neví, jaký je rozdíl ve visu z Bladem a z T-Rexem. Vy potvory/Penax a Prtka/ vám se to učí viset z takovým klidným strojem, kterej se neklepe.
Je to jako když jsem prodal starší auto a koupil nový. Všechno je utažený a nic se neklepe. Teď něco doma udělám, nabiju baterky a odpoledne valím, dokud je počasí. 
Naposledy upravil(a) Digis dne sob 25.09.2010 11:11, celkem upraveno 1 x.
Ted jsem prijel z Budkovic. Se teda divim , ze v takovym vetru vubec litaji. Dal jsem krkovicku XXL, jedno nealko a jel zpatky.
To by me zajimalo kdo vymyslel poradat mistrovstvi CR F3M na podzim. 1-3.10 ma byt Burčákový HELI slet HELIMANIA 6. ročník setkání pilotů RC vrtulníků, tak to chci teda videt co tam budou v te zime s tema palcakama na rukach predvadet.
Takze dnes v 15:00 ve Slatine.
To by me zajimalo kdo vymyslel poradat mistrovstvi CR F3M na podzim. 1-3.10 ma byt Burčákový HELI slet HELIMANIA 6. ročník setkání pilotů RC vrtulníků, tak to chci teda videt co tam budou v te zime s tema palcakama na rukach predvadet.
Takze dnes v 15:00 ve Slatine.
Pánové, koupil jsem doménu Helimaniacs.cz. Mám i prostor na webu z databází. Zatím tam je jen informační foto. Třeba to k něčemu bude a někdo zkušený s tím něco udělá a třeba ne, 280,- mě nezabije. Já bych tam dokázal spustit redakční systém NukePHP . Pokud se toho někdo zkušenej neujme udělám to po svém.
Zatím je pro zájemce možnost mít email: jmeno@helimaniacs.cz a buďto ho používat a nebo si nechat maily přeměrovat na nějakej svůj mail. Ze zkušenosti vím, že cokoliv jiného než free email seznam, centrum, atlas apod vypadá líp
WWW.HELIMANIACS.CZ
Zatím je pro zájemce možnost mít email: jmeno@helimaniacs.cz a buďto ho používat a nebo si nechat maily přeměrovat na nějakej svůj mail. Ze zkušenosti vím, že cokoliv jiného než free email seznam, centrum, atlas apod vypadá líp
WWW.HELIMANIACS.CZ
Naposledy upravil(a) Digis dne sob 25.09.2010 17:45, celkem upraveno 2 x.