Blade 400, čo ďalej po páde.

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
off
Kontaktovat uživatele:

Re: ahojte,

#16 Příspěvek od off »

mikr píše:Blade som kúpil preto, že by mal byť nastavený a odskúšaný od výroby - čiže nepotrebujem nikoho ku stavbe a nastavovaniu Malý problém je ten, či prechod ku T rex 450 alebo proste niečomu 450 nebude krok na mieste. Krok na mieste pre mňa znamená škoda peňazí.

No podle mě je umět sborku a rozborku a nastavení vrtulníku základem vrtulníkování. A i když koupíš "nastavený" strojek, vydrží to přesně do první rány, kterou bych u prvních pokusů očekával tak asi během 10 vteřin letu (vlastní zkušenost) a jsi tam, kde bys byl tak jak tak.
Blade x "standardní" 450ka - není to krok "dopředu" jako že by Ti nestačily letové vlastnosti, ale je to krok k použitelnosti. Dál záleží na tom, co si od větší třídy slibuješ. Čím větší, tím těžší, obecně stabilnější - a taky dražší, hůř transportovatelný atd. atd.
mikr

Ahoj Mazák

#17 Příspěvek od mikr »

Ja 450 velkosť mám (blade 400), rsp mal som :), otázka znela a preto aj toto vlákno tu je, či po páde so strojom (v tomto prípade Blade 400) pokračovať v investíciach do neho - aj keď vieme, že má svoje možnosti obmedzené, alebo nestrácať čas a investície a ísť ďalej - a ísť ďalej do tejto velkosti alebo nestrácať čas a investície a ísť do vyššej (500 rada)
Fialka

Blade 400 - díly

#18 Příspěvek od Fialka »

Pokud se rozhodneš Blejda opravovat, můžeš koupit díly levněji zde:
http://www.modelhelicopters.co.uk/acata ... de400.html
Po objednání (a zaplacení) přijdou cca do týdne. A listy opravdu kup jiný než origo, ty jsou drahý všude....

Fialka
shake13

#19 Příspěvek od shake13 »

To mikr: Lietat s heli je docela narocna zalezitost, preto ti chcem pripomenut tu na rcmanii dost casto doporucovany simulator. Ak kupis akukolvek heli a nebudes ju schopny upackovat, tak su to stale vyhodene peniaze. A co sa tyka vyberu heli, tiez doporucujem nejaku 450-ku. Momentalne najlepsia 450 je PRO-cko.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
mikr

#20 Příspěvek od mikr »

ďakujem za radu, samozrejme , že sim mám, k tomu mám aj easycopter 4,5 na učenie strán, informačne som na tom celkom slušne :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“