Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Je to je 8,4V 1100mAh, a to je slabe pro ten motor co jsem ti já poslal a obecne i pro ten který si vybral ty, fungovalo by to v pohodě, jen by byl menší výkon a kratší doba provozu.
Nechci být drzý ale, přijde mě že vlastně nevíš co chceš, a nebo tomu zatím tolik nerozumíš. vem model do obchodu a nech si poradit rovnou na místě. Potom dojdi domů, a na HC vyber komponenty.
Už mimo mísu, ale neodolal jsem. Jak může někdo inzerovat (viz první odkaz tazatele) parametry motoru : max. 3 čl. LiPo, proudové zatížení 15A, hmotnost 36g a výkon 240W ? To už nikdo neumí ani počítat? To by ten motor musel mít příkon nejméně 300W a to s 3.čl a 15A odběru nikdy mít nemůže (teoreticky 11V x 15A dává 165W příkonu, takže max. kolem 130W výkonu).
Zdarec
Potřeboval bych poradit, jak namontovat motor do špice větroně, abych nemusel odřezávat špici. Někde jsem viděl, že to někdo měl , ale nevím kde to najít. Motorový kužel by ten letoun zohavil a to právě nechci.