házedlo pro 3letýho syna

Modely od vypuštění neřízené. Házedla, gumáky i volné motoráky. Jak soutěžní, tak rekreační
Zpráva
Autor
kocour
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od kocour »

Drondys píše:
arda1 píše:Jako házedlo určitě balzový -pak to lítá. Pokud EPP tak vyloženě jen jako nezničitelný dětem -ovšem pak jde o spíš o hračku - nic jinýho.

Téma má název "házedlo pro 3letýho syna". Pro tříletého kluka tedy spíš tu hračku z EPP, protože balzáka by nejspíš hned zrušil. :wink:
Těch balzových házedel jsme nasekali v kroužku ( nepíšu s kluky, ale i se 2 holkami ) desítky. I když to lítá líp, opravdu to nemá životnost a odolnost modelu z EPP. Takže pro 8 letého nastávajícího modeláře balza asi ano, pro 3 letého určitě ne, nebo pořád ( nepřetržitě ) opravovat.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
boris001
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od boris001 »

díky za názory, dnes objednám EPP model a pak napíšu poznatky :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od arda1 »

Aha tak pardon-nějak jsem si neuvědomil že je to pro úplně malýho prcka. :oops:
ICQ 638556901
were
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od were »

Kolegovi z prace jsem pro kluka v uplne stejnem veku doporucil Multiplex/Pelikán Fox a mel pry obrovsky uspech - kluk byl nadseny a jediny problem byl, ze dospeli na tom byli uplne stejne a tak se vsichni dohadovali kdo bude hazet :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
bitovod

#20 Příspěvek od bitovod »

Potvrzuju, MPX Fox je pro takhle malý dítě ideální, já ho koupil své tříleté dceři ke čtvrtým narozeninám a docela se s tím vyblbne.

Ale MPX Fox je taky hodně nebezpečnej, a to ne pro to dítě, ale pro tatínka. Když jsem zrušil svého Jaka, tak jsem měl potřebu si s něčím aspoň trochu zalítat, tak jsem si ho od holky půjčil a celý odpoledne s ním blbnul na fotbalovém hřišti.

A kde je to nebezpečí? No v tom, že teď mi ještě jeden leží ve sklepě, osazenej motorem, dvěma servama a čeká na zálet :) Takže to házedlo pro mladou vlastně nestálo necelý tři stovky, ale dohromady asi patnáct set :)
boris001
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od boris001 »

EPP házedlo Song od Azero.cz dorazilo v pondělí a od té doby ho malej nepustil z ruky, teď když nám nepřeje počasí, tak ho hází po pokoji, takže jsem trošku nervózní co všechno spadne, ale jinak je to parádní věc :lol: , dneska si ho vzal ven a paráda..Já házím a on ho nosí :D . Vydrží celkem dost, zatím žádná újma, jen ho nesmíme házet na silnici, to by asi dlouho nevydrželo :cry: . Takže spokojenost :lol:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RiMr »

Mám výborné zkušenosti s házedlem Fík:
http://www.zbozi.cz/items?r=hint&itemTy ... azedlo+fik
petertn
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od petertn »

Fik mam v dvoch velkostiach, je na nich uz asi viac lepidla ako epp ale stale to lieta paradne ... vydrz neskutocna ....
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
Branislav Tvrdoň

#24 Příspěvek od Branislav Tvrdoň »

My mame Fíka 60 cm a dosť sme sa s ním vybláznili. Na druhej strane pre 3 ročné dieťa je ďaleko zaujímavejšie lietadielko ktoré má vrtulu.
3 ročné dieťa tiež ešte nebude vedieť model hodiť rovno (to pride tak od 5+). Ja by som doporučil tyčkového gumáka a dať doňho kvalitnú gumu. Synovi ho natočíš, dáš do ruky, pustíš vrtulu a on ho len hodí dopredu a o zábavu máte postarané.
Odpovědět

Zpět na „Volný let“