Nak už napísal jeden zásadný problém. A načo by to akože bolo dobré? Ak to niekoho zaujíma len tak, akože či sa to dá a vyskúšam to lebo ma to baví tak OK, ale praktický zmysel akosi nevidím.
Tak drahý by to asi bylo.Mě šlo o to jestli třeba náhodou by nebyly jistější nižší otáčky.Možná i palivově lacinější.Ale pokud to nemá otáčky.Nemá asi smysl se s tím zabejvat.
Takže ja mam ASP 90 4T prerobenu na benzin. Jediny problem som sa stretol s karbecom kde bolo potrebné použiť peri pumpu ale inač problem nebol , znižiť kompresiu je samozrejmosť a z vrtulou 15\6 toči 7560 a z vrtulou 17\5 točil rovných 6000 takže pre pomalšie era je to super a za nič spotrebu.Čo sa my jednoznačne uplatnilo bolo lepšie isť do väčšej vrtule ako do menšej. Menej sa hreje a lakšie sa ladi. Pozor na olej jedine kvalitnu sintetiku inač vas čaka zabrusovanie ventilou ako mňa.
Motor sa lahko štartuje aj rukou a krutak ma bohovsky. Ale nie je to pre akrobaty vhodne.
A co hlava? Komplet predelana, nebo jen prevrtana doura pro svicku?
Jakej typ? Jde mi o to, cos delal s kompresi, kterou snizil celkem velky obsah vnitrku svicky. Zapalko resils magnetem v unaseci a klasika zapalovani s halovkou?
Jo a delals to na novym, ci jetym?
Jirka