Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Tak jsem včera večer udělal zase jednu ze svých kolosálních blbin. Vyrazil jsem pro Rexe 600 a nakonec jsem dovezl HK 600, nějak to nehodlám komentovat, doufám že mě na letišti nebudete moc cupovat.
Je to teda fungl nový i s baterkou.
S tou HK 500 mám dobrý zkušenosti tak snad to bude podobný.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
- Kenny McCormick
UCH píše:Tak jsem včera večer udělal zase jednu ze svých kolosálních blbin. Vyrazil jsem pro Rexe 600 a nakonec jsem dovezl HK 600, nějak to nehodlám komentovat, doufám že mě na letišti nebudete moc cupovat.
Prosim,prosim chci to videt,kdy budes na letisti? Mozna se to pocasi umoudri i kdyz to tak zatim nevypada,ale rozhodne na dnesek predpovidali uplne neco jineho.
Ja bych se HK taky uz vubec nebranil.
Naposledy upravil(a) Penax dne ned 03.10.2010 14:10, celkem upraveno 1 x.
Kenny McCormick píše:nemas ty ten "metal rotor housing" plastovy?![]()
Kovovy na V2 je z jedneho kusu.
Nene, je kovový
Penax píše:UCH píše:Tak jsem včera večer udělal zase jednu ze svých kolosálních blbin. Vyrazil jsem pro Rexe 600 a nakonec jsem dovezl HK 600, nějak to nehodlám komentovat, doufám že mě na letišti nebudete moc cupovat.
Prosim,prosim chci to videt,kdy budes na letisti? Mozna se to pocasi umoudri i kdyz to tak zatim nevypada,ale rozhodne na dnesek predpovidali uplne neco jineho.
Ja bych se HK taky uz vubec nebranil.[/b]
Když jsem četl že si chceš koupit HK 500 tak jsem se teď díval na HK , že bych na zimu koupil HK 600 a v tom mě přijde SMSka od Ucha tak jsem s ním mluvil a ono z něj vypadne, že si koupil to na co jsem se zrovna koukal.
Ještě se tu domluvíme. Pršet nebude určitě, nemá z čeho, ale vítr fouká jako sviňa 7,2 je dost já lítám do 4. Tak že holinky a pláštěnku nech určitě doma, ale vezmi si pořádnou větrovku. Já půjdu jen pokud půjde UCH a přinese to HK, jinak na to dneska kašlu. Uvidím ho jindy.
Jinak to HK600GT 3D stoji 3100,- i z dopravou, mají ho v Německu.
Jinak to HK600GT 3D stoji 3100,- i z dopravou, mají ho v Německu.
To PSENA: Byla na co dívat! Vit Klabačka měl novýho RAVE 700 E, což byla mašina jak prase. Bezpádlo s TotalG. Odpoledne lítal i na hudbu! Hodně Trex700 E nebo N. Nejvíc tomu nakládal takovej skromnej-mladej kluk na Trex700E s motorem Hyperion 500. V kuloárech jsem sice nezaslechl jeho jméno, ale říkají o ně že lítá dva roky (takže asi tak stejně jako my
a že bude za chvilku lepší než Kefurt. Samozřejmě lítali i menší stroje, jako MiniTitan, Protos (Filip Dekleva), slováci přijel s Trex700N LE a my brňáci jsme lítali s Logama
Skeysl tam měl Logo600+Logo400. 2-3x Trex600 (vč. "šíleného" MadBoxe) Dokonce i jeden malej čtyřrotor. Nejmenší Byl Madboxův GAUI200 s Microbeastem a dřevěnejma listama. Škoda odpoledního počasí. Bylo zima ...
PENAX měl Trex550 s sebou v kufru, ale bál se ho vidělat! Ukecávali jsem ho všichni! Takže jsem jeli do Slatiny, ale nebyly jsme úspěšní.
Já osobně nemám s HK žádný problémy
Na visení a poletování je to v pohodě, ale díky horším dílům přichází problémy častěji a zákeřněji. Už jsem tolikrát za poslední rok měnil "levný" kus čehokoliv za "značkový", že se mě v tomto směru nechce experimentovat.
PENAX měl Trex550 s sebou v kufru, ale bál se ho vidělat! Ukecávali jsem ho všichni! Takže jsem jeli do Slatiny, ale nebyly jsme úspěšní.
Já osobně nemám s HK žádný problémy
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Díky moc všem kteří se dnes přišli podívat na pozemní předváďěčku HK 600 GT a za jejich podporu a neodsouzení mého nového stroje
Fakt jsem nečekal takovej zájem, jste opravdu dobrá parta maniaků do helin, to je super.
Jenom doufám že ta 600 bude lítat stejně dobře jak vypadá.
Jak to bude v týdnu nachystaný na zálet tak dám dopředu vědět.
Věřím že se Radkovi povede ta kabina a bude to nádhera.
Fakt jsem nečekal takovej zájem, jste opravdu dobrá parta maniaků do helin, to je super.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
UCH píše:Díky moc všem kteří se dnes přišli podívat na pozemní předváďěčku HK 600 GT a za jejich podporu a neodsouzení mého nového stroje![]()
Dneska jsem fakt nemohl. Nějaká fotečka by nebyla?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
peko.cz píše:UCH píše:Díky moc všem kteří se dnes přišli podívat na pozemní předváďěčku HK 600 GT a za jejich podporu a neodsouzení mého nového stroje![]()
Dneska jsem fakt nemohl. Nějaká fotečka by nebyla?
Člověče nikdo tam foťák neměl. Zapomínáme všechno co se kolem nás děje archivovat. Což je hrubá chyba
Ale jinak zima jako prase, jen 5 bláznů se třepalo kolem HK.
peko.cz píše:....PENAX měl Trex550 s sebou v kufru, ale bál se ho vidělat! Ukecávali jsem ho všichni! Takže jsem jeli do Slatiny, ale nebyly jsme úspěšní.
Ja se nebal,ja se stydel.
To je jako kdybych ukazoval fotku. Takhle nejak to vypada,ale nelitato a ja s tim beztak taky neumim.
To Uch:
Ta 600-stovka je mazilek a jak Digis strikne kabinku sorry kabinu,tak to bude narez.Fakt ti drzim palce at to lita.
S tou moji 550-satkou dam asi na vas a zkusim pristi tyden Evzena.Ale opravdu me boli srdce.Uz ani nejde o ty penize,ale mrzi me,ze tomu nerozumim.Tim padem se stavam pouhym uzivatelem a veskere serizovani a nastavovani jde mimo me.A jak spravne rekl Error bude to serizeny do prvniho padu.