JetiBox Profi

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
coro

JetiBox Profi

#1 Příspěvek od coro »

Nebol som na MH a neviem o ňom nič, hľadal som a ani slovo nikde...
Kto vie viac?
Dá sa systém nastaviť tak že sa len zapne model a bez klikania po tlačítkach sa zobrazia _všetky_ merané hodnoty? Potrebuje to nejaký nový typ expanderu alebo niečo navyše?
Obrázek
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Avenger »

Byl jsem tam, a podle jejich slov prý bude třeba upgrade fw čidel, aby ze sebe sypala data čtyřřádkově. Jinak by měl být dostupný po novém roce za cenu kolem 3k Kč.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
MiSe
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MiSe »

Avenger píše:Byl jsem tam, a podle jejich slov prý bude třeba upgrade fw čidel, aby ze sebe sypala data čtyřřádkově. Jinak by měl být dostupný po novém roce za cenu kolem 3k Kč.

A jak je na tom rozměrově - neodhadneš, zda odpovídá šířka původnímu Jeti-boxu?
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Avenger »

MiSe píše:
Avenger píše:Byl jsem tam, a podle jejich slov prý bude třeba upgrade fw čidel, aby ze sebe sypala data čtyřřádkově. Jinak by měl být dostupný po novém roce za cenu kolem 3k Kč.

A jak je na tom rozměrově - neodhadneš, zda odpovídá šířka původnímu Jeti-boxu?

Odhadem 6x11 cm, ale byl to funkční prototyp, tak se to klidně může ještě změnit.[/img]
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
4l4
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od 4l4 »

arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: JetiBox Profi

#6 Příspěvek od arda1 »

Omlouvám se že navazuji na přez rok starý thread ale - http://www.eshop-rychle.cz/rcservis/esh ... IBOX-PROFI -s tou cenou to "malinko" přehnali ne? :cry: :cry: :cry: Radek
ICQ 638556901
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od koulinek »

arda1 píše:Omlouvám se že navazuji na přez rok starý thread ale - http://www.eshop-rychle.cz/rcservis/esh ... IBOX-PROFI -s tou cenou to "malinko" přehnali ne? :cry: :cry: :cry: Radek

No, ono když se podiváš na krabičku co má ohlášenou Futaba tak myslím že bude v dost podobné ceně :/
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
coro

#8 Příspěvek od coro »

Vraj to vie nahradiť vf modul - aspoň na začiatok to ušetrí zaň.. takže keď si polovicu ceny odrátam, plus cenu jetibox/jbmini, tak to nie je tak strašné.
Ale keby to bolo o štvrťku menej ako som nejak podvedome čakal, potešilo by (to by bolo takmer = cena TU2+JBmini a funkčnosť inde).

Len na rozdiel od mojich očakávaní že bude stačiť iný expander kde by sa dáta zložili, pribudla potreba EX verzie príjmača a senzorov - keby som teraz začínal z nuly bolo by to jednoduchšie, ako váhať čo s príjmačmi bez EX, keď človek zrovna nič nové nepotrebuje.
michalv

#9 Příspěvek od michalv »

Přesně tak, s tím souhlasím, kdyby člověk začínal s Duplexem není co řešit. Ale když jsem počítal na kolik mi už systém Duplex vyšel, došel jsem k částce 18000Kč :x a teď bych měl vše vyhodit a pořídit si EX :?:
coro

#10 Příspěvek od coro »

Keby tak urobili akciu "Pri kúpe JB Profi upgrade príjmačov na EX"....
Inak mnohé relatívne novšie (cca rok staré alebo aj viac?) príjmače, aj bez nápisu EX na nálepke, sa dajú upgradovať na EX (asi normálne doma cez pc). Stačí aby v poslednom Menu ukazovali verziu firmware.
Moje sú ale staršie, verzie neukazijú, takže asi nič... :(
creagel

#11 Příspěvek od creagel »

Taky berte v potaz, ze je to prodavane v sade s Rsat2 (podle me dobry tah).

Me by spis zajimalo, jak je to s hlasenim aktualnich velicin (napr. vysky). Na nemeckem foru se jiz prvni majitele deli o realne info a bohuzel, soucasny firmware neumi toto aktualni hlaseni "na pozadani", jen nastavitelne alarmy :( Doufam, ze to v dalsi verzi fw bude.
michalv

#12 Příspěvek od michalv »

No mě by taky zajímalo, proč tam dává ten rsat2, asi jenom přídavek k přijímači :?:
creagel

#13 Příspěvek od creagel »

michalv píše:No mě by taky zajímalo, proč tam dává ten rsat2, asi jenom přídavek k přijímači :?:

Treba proto, aby si mohl vyuzit telemetricka data, ac pouzivas jiny system na rizeni modelu (napr. FASST nebo neco na 35MHZ) a nechces pritom menit system rizeni? ;)
coro

#14 Příspěvek od coro »

michalv píše:No mě by taky zajímalo, proč tam dává ten rsat2, asi jenom přídavek k přijímači :?:

Nejak som nepochopil, kde? čo?
RSAT2 je prudko použiteľný na pokusy a aj na pripojenie k flybarless a podobným riadiecim jednotkám, napriek rozmerom a cene je to 16-kanálový príjmač s diverzitou antén a tou telemetriou....
michalv

#15 Příspěvek od michalv »

Ahoj, tak Jeti má na stránkách upgrade na profi box. Třeba už to umí hlásit aktuální výšku? ;-)
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“