Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#931 Příspěvek od Digis »

prtka píše:Šetři síly na zítra. Bude počasí na visení.

Kde jsi na tom byl, zítra bude pršet, a navíc než příjdu z práce a přijedu do Slatiny tak je šero. :( Snad až o víkendu.
psena
Kontaktovat uživatele:

#932 Příspěvek od psena »

Mam pro vas alkoholiky a kuraky velmi dobre zpravy z tohoto konce sveta.
Nejlepsi je Argentina, Marlboro 30kc, miatni vyborne sedmicky vina 36kc.
Brazilie sice chlast a cigara drahy jak svina, ale zase jsou tu vyborny zranice. V podstate se tu mezi jidlem ani nestacim zbavit pocitu prezrani :D Vcera vecer jsme napriklad zazili "smrt masem" , predstavte si hodinu a ctvrt trvajici noseni ruznych druhu mas z grilu na dlouhych nozich v intervalech asi 3 -5 minut a vzdy urizli kousek. Samozrejme masa pouze´vyberovky jako hovezi svicka,rostena, panenky, skopovy, jehneci, samozrejme klobasky, kureci srdicka a dalsi masa ktery jsem nepoznal.Pak opeceny ananas a banan mistni specialita. Proste neslo odolat, jen pro priklad, jeden z normalnejsich hubenejsich kolegu, sel zvracet po pul hodine, ja jsem to vydrzel do konce, ale ja mam na zradlo dispozice :lol:
Zitra letime do Chile a v sobotu jsem doma a uz ted vim, ze bude kosa, ale chtel bych samozrejme na letiste skocit. Budu mit ovsem za sebou asi 14+3 hodiny v letadle a jeste bus do Brna. Tak uvidim. Treba se uvidime.
Naposledy upravil(a) psena dne úte 05.10.2010 22:31, celkem upraveno 1 x.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#933 Příspěvek od prtka »

http://www.meteocentrum.cz/predpoved-po ... rno-78.php

No tady. Pravdou je , že na Medardu pršet má. Tak ti nevím.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
UCH

#934 Příspěvek od UCH »

To mě neděste s tím počasím zítra, já budu na cvičení s doopravdovským vrtulníkem Bell 412 HP na vodě od rána do večera.
To Psena: závidím ten dlabanec, na maso jsem zatíženej, dovez kousek :D :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
prtka
Kontaktovat uživatele:

#935 Příspěvek od prtka »

No nic. Jdu si do lednice pro vlašák a 2 rohliky. :( V každém prípadku jsme rádi že už konečně dojedeš. A dělej :D .
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
psena
Kontaktovat uživatele:

#936 Příspěvek od psena »

Hosi procko na prodej, kdo si nevsiml.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... highlight=
error414
Kontaktovat uživatele:

#937 Příspěvek od error414 »

psena píše:Hosi procko na prodej, kdo si nevsiml.

jj kdo jeste ze slatiny nema procko? sup kupovat
Logo 600 + spirit
psena
Kontaktovat uživatele:

#938 Příspěvek od psena »

UCH píše:To mě neděste s tím počasím zítra, já budu na cvičení s doopravdovským vrtulníkem Bell 412 HP na vodě od rána do večera.
To Psena: závidím ten dlabanec, na maso jsem zatíženej, dovez kousek :D :D
¨
To bys samozrejme musel ochutnat, zdejsi a argentinske hovezi je proste svetova spicka a hlavne ti chlapi to proste umi napajcovat a opect aby to bylo idelane medium, nebo jak sam chces.
Starsi kolegove, ktery takovych zranic uz zazili stovky rikaji, ze tohle je co se tyce mas absolutni jednicka. Takze aspon vis, kam mas jet na dovolenou.

Prtka: ver me, ze uz se teśim na nejaky nase obycejny jidlo, masa tu jsou dobry, ale pestrost ceske kuchyne tu nenajdes.I vlasak s rohlikem bude konecne zmena od tech bifteku. :D
prtka
Kontaktovat uživatele:

#939 Příspěvek od prtka »

to -Psena. No pokusím se ti věřit :lol:

Futaba
peko.cz

#940 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:Mam pro vas alkoholiky a kuraky velmi dobre zpravy z tohoto konce sveta.
Nejlepsi je Argentina, Marlboro 30kc, miatni vyborne sedmicky vina 36kc.
Brazilie sice chlast a cigara drahy jak svina, ale zase jsou tu vyborny zranice. V podstate se tu mezi jidlem ani nestacim zbavit pocitu prezrani :D Vcera vecer jsme napriklad zazili "smrt masem" , predstavte si hodinu a ctvrt trvajici noseni ruznych druhu mas z grilu na dlouhych nozich v intervalech asi 3 -5 minut a vzdy urizli kousek. Samozrejme masa pouze´vyberovky jako hovezi svicka,rostena, panenky, skopovy, jehneci, samozrejme klobasky, kureci srdicka a dalsi masa ktery jsem nepoznal.Pak opeceny ananas a banan mistni specialita. Proste neslo odolat, jen pro priklad, jeden z normalnejsich hubenejsich kolegu, sel zvracet po pul hodine, ja jsem to vydrzel do konce, ale ja mam na zradlo dispozice :lol:
Zitra letime do Chile a v sobotu jsem doma a uz ted vim, ze bude kosa, ale chtel bych samozrejme na letiste skocit. Budu mit ovsem za sebou asi 14+3 hodiny v letadle a jeste bus do Brna. Tak uvidim. Treba se uvidime.

Takže předpokládám, že to tam vypadalo jako takový pražský Ambiente Brasillero x 10. Tam taky nosí maso na mečích ... Sakra, sem dostal chuť na steak :P
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#941 Příspěvek od pkotatko »

Na vlašák s rohlíkem se taky těším....A červený Marlbora tu kupuju za 14Kč, jen tak pro zajímavost. Argentinské hovězí mám v mrazáku. Dodavatel z Hiltonu :D :wink:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
peko.cz

#942 Příspěvek od peko.cz »

error414 píše:

jj, už sem tam poslal SZ .. uvidíme :lol:
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#943 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:
error414 píše:

jj, už sem tam poslal SZ .. uvidíme :lol:

Ty jich máš málo? :)
Penax

#944 Příspěvek od Penax »

To Peko.cz:
To Procko si chces poritit jako privesek na klice? Nejak mi to nesedi s tvou oblibenou velikosti stroju. Nebo to mas na zimu do obyvaku.
psena
Kontaktovat uživatele:

#945 Příspěvek od psena »

Ano, prej je to podobne co Ambiente v Praglu, jen tady vysla smrt masem na cca 300 kc v Ambiente by to bylo nejmin za litr :D Ale nevim, o ambiente jsem jen slysel, nebyl jsem tam.
Hele nad tim prockem jsem asi tak 5 minut sam premyslel, nakonec jsem to nechal plavat, ale ze do toho pujdes ty jsem necekal :lol:
Ale uvidis, jak je to pro nauceni novych veci idealni stroj. Po tech svych Logach to pro tebe bude jako bys lital na simu.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“