Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
peko.cz

#946 Příspěvek od peko.cz »

Digis píše:
peko.cz píše:
error414 píše:
psena píše:Hosi procko na prodej, kdo si nevsiml.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... highlight=

jj kdo jeste ze slatiny nema procko? sup kupovat

jj, už sem tam poslal SZ .. uvidíme :lol:

Ty jich máš málo? :)

1. Nemám.
2. Ale potřebuju něco na zimu do haly. Sice jsem koukal po Gaui 200/255 nebo T-Rex 250, ale tohle je taky varianta.
3. Sháním halu (spíš sklad) na zimu, vypadá to nadějne, ještě neznám cenu. Kousek od našeho letiště.
4. Chci prodat Logo 10 3D (spíš bych ho nazval Logo 400 SE), už s ním skoro nelítám ... ale je mě líto té výbavy (Kontronik Tango 45-10 + Jive 80 + GY520 + atd.)
5. Ale nejsem ještě rozhodnutej ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
peko.cz

#947 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:Ano, prej je to podobne co Ambiente v Praglu, jen tady vysla smrt masem na cca 300 kc v Ambiente by to bylo nejmin za litr :D Ale nevim, o ambiente jsem jen slysel, nebyl jsem tam.
Hele nad tim prockem jsem asi tak 5 minut sam premyslel, nakonec jsem to nechal plavat, ale ze do toho pujdes ty jsem necekal :lol:
Ale uvidis, jak je to pro nauceni novych veci idealni stroj. Po tech svych Logach to pro tebe bude jako bys lital na simu.

Ambiente v Praglu je super, ale je drahy. Když dáš k tomu nějaký slušný víno, tak seš těžce přes litr.

Na Heliburčáku jsem chtili novou motivaci a hned na místě zkoušel nový prvky, který jsem dával do té doby jen SIMu. Takže nějaká levnější mašina dává smysl :lol:
peko.cz

#948 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:Zitra letime do Chile a v sobotu jsem doma a uz ted vim, ze bude kosa, ale chtel bych samozrejme na letiste skocit. Budu mit ovsem za sebou asi 14+3 hodiny v letadle a jeste bus do Brna. Tak uvidim. Treba se uvidime.

Kosa nebude. 13 stupňů a celkem jasno. Slabý větřík. Bez deště. Takže spíš budeš bojovat s JetLegem ...
Digis
Kontaktovat uživatele:

#949 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:1. Nemám.
2. Ale potřebuju něco na zimu do haly. Sice jsem koukal po Gaui 200/255 nebo T-Rex 250, ale tohle je taky varianta.
3. Sháním halu (spíš sklad) na zimu, vypadá to nadějne, ještě neznám cenu. Kousek od našeho letiště.

člověče ty seš hodně velkej helimaniacs a dost aktivní. To se mě líbí, to je potřeba, takový jako ty nakazí další, kteří už pomalu zazimovali :)
OPR
Kontaktovat uživatele:

#950 Příspěvek od OPR »

peko.cz píše:.......
.....

a co tohle ??
http://www.laheli.com/web/article.php?a ... anek=Ricco

Myslim že simulátor je to vynikající. sám ho mám doma ještě krabičce zabalenýho a pomalinku na něněj dokupuju výbavičku. A až bude kosa taková že s T500 nebudu moct vylézt ven na letiště tak tohle bude perfektní do haly. A hlavně je to za hubičku. 8)
Digis
Kontaktovat uživatele:

#951 Příspěvek od Digis »

Za chvíli půjdu domů a kolem 15.15 jsem na letišti asi na hodinu a vyvětrám vrťase.
peko.cz

#952 Příspěvek od peko.cz »

OPR píše:
.....

a co tohle ??

Myslim že simulátor je to vynikající. sám ho mám doma ještě krabičce zabalenýho a pomalinku na něněj dokupuju výbavičku. A až bude kosa taková že s T500 nebudu moct vylézt ven na letiště tak tohle bude perfektní do haly. A hlavně je to za hubičku. 8)

No, nevím. :?: Dostal jsem kdysi od známého zadarmo sestaveného ale nelétaného Maxira, ale nerozchodil jsem ho. Vůle byly v hlavě i jinde. Ale byla to snad první verze. Už se mě to znovu zkoušet nechce. Elektroniku z něho mám doma, takže ji dám buď do HK Trex250GT za 650 Kč (koupil bych rovnou dvě stavebnice) nebo Gaui 200/255. Další varianta je právě TRex450 PRO nebo Minititan V2.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#953 Příspěvek od pkotatko »

Trex 450 je už do haly dost velkej. Jde z toho strach. Loni jsem to jednou zkoušel, okamžitě jsem sundaval otáčky a stejně jsem jen osmičkoval.
Ono se lítá jinak, když víš že všude okolo je strop a stěny. Pokud něco slušného do haly, šel bych Gauíka 200. Vyjde lehčí než Trex 250 a je s ním méně problémů.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
error414
Kontaktovat uživatele:

#954 Příspěvek od error414 »

peko.cz píše:
OPR píše:
.....

a co tohle ??

No, nevím. :?: Dostal jsem kdysi od známého zadarmo sestaveného ale nelétaného Maxira, ale nerozchodil jsem ho. Vůle byly v hlavě i jinde. Ale byla to snad první verze. Už se mě to znovu zkoušet nechce. Elektroniku z něho mám doma, takže ji dám buď do HK Trex250GT za 650 Kč (koupil bych rovnou dvě stavebnice) nebo Gaui 200/255. Další varianta je právě TRex450 PRO nebo Minititan V2.

no nevim ale myslim ze MT V2 je zbytecne drahy na to co nabizi. Jediny rozdil mezi MT a MT V2 je karbonovy ram a domecek vrtulky, jinak jsou dily uplne totozne.

a zrovna ram na MT si myslim ze se povodel
Logo 600 + spirit
peko.cz

#955 Příspěvek od peko.cz »

Tak jste mě ukecali. Buď to bude GAUI200 nebo HK Trex250GT. Cenově je to velký rozdíl, ale vlastnostma předpokládám taky.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#956 Příspěvek od OPR »

tak to vem toho gauííííka .......
midiborec

#957 Příspěvek od midiborec »

peko.cz píše:Tak jste mě ukecali. Buď to bude GAUI200 nebo HK Trex250GT. Cenově je to velký rozdíl, ale vlastnostma předpokládám taky.

Mam Trex 250 tak az me dojde nabijecka tak ti dam vedet jak to lita.
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
Digis
Kontaktovat uživatele:

#958 Příspěvek od Digis »

Tak jsem se dneska byl zocelovat :) Dal jsem čtyři baterky větrná fangle občas v rovině, ale přežil jsem to bez ůjmy a užil jsem si to. Večer se budu učit viset za bezvětří na simu :lol:
error414
Kontaktovat uživatele:

#959 Příspěvek od error414 »

tak dneska jsem dal jednu baterku s raptorem a zaletel sem prvni loping.
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#960 Příspěvek od Digis »

error414 píše:tak dneska jsem dal jednu baterku s raptorem a zaletel sem prvni loping.

Ten jsem viděl když jsem odjížděl, akorát jsem nevěděl, že to je premiérový :)
Zamčeno

Zpět na „Kluby“