Posta z honkongu z HC
- Kenny McCormick
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
hezo píše:celkom sa mi to zacina pacit.
Hobbycity: odislo 15.09.2010 z HK a dnes 20.09.2010 balíček na stole. neviem ako je to s lipol, ale objednal som 3s 2650 transmitter battery a prisla v pohode
To jsi me docela navnadil, me po 5 dennim lezeni baliku na poste v HK odletel 16. 9. to by mohl teoreticky do konce tydne byt doma.
cernos píše:Tak nevím jestli se to tu někde už řešilo, ale na HC již není možno si nechat poslat Li-Pol baterie nijak jinak než EMS. Minulý týden ve středu mi to ještě prošlo, ale dnes mi Jenny moje 2 objednávky zrušila. Původně mělo být omezení do 4500mAh celkové kapacity všech baterek v balíku, ale teď bohužel ani to. Takže baterie nakupovat jedině v Německu, nebo přes šíleně drahé EMS z HK
Tak to jsi musel mít asi nějaký smolný den. Jenny se buď špatně vyspala a nebo jsi jí nějak "nepadl do oka" a nebo se ta hranice snížila jen o kousek níž a ty jsi ji překročil a možná, že Jenny hraje každý den nebo dokonce pro každou objednávku ruletu o to jaká bude zrovna max. hranice pro LiPolky
Včera 19.9.2010 jsem objednával na HC (z Hongkongu) mimo jiné i LiPol 1700mAh. Doprava: International (Registered) Air Mail. Objednáno a zaplaceno přes PayPal včera večer. Dnes 20.9.2010 dopoledne přišla zpráva, že bylo zboží v kompletní sestavě dle objednávky odesláno.
PS:
U HC je možné ledacos podle toho jak se na HC někdo zrovna vyspí a taktéž při nakupování z DE Warehouse viz třeba již dříve probíraná nemožnost objednat zboží nad 3 Kg z DE Warehouse do ČR zatímco třeba do Rakouska nebo do jiných zemí v EU to jde bez problému, přitom dopravce, kterého používá DE Warehouse podporuje i nabízí tu službu jak do Rakouska a jiných zemí tak i do ČR a do ČR dokonce levněji než do Rakouska, ale to je nezajímá a ČR prostě nepovažují za zemi EU a tak jak se říká "opičáci v ČR mají smůlu" a hotovo.
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Earl píše:hezo píše:celkom sa mi to zacina pacit.
Hobbycity: odislo 15.09.2010 z HK a dnes 20.09.2010 balíček na stole. neviem ako je to s lipol, ale objednal som 3s 2650 transmitter battery a prisla v pohode
To jsi me docela navnadil, me po 5 dennim lezeni baliku na poste v HK odletel 16. 9. to by mohl teoreticky do konce tydne byt doma.
Tak to dnes opravdu prislo i s baterii RHINO 2150 20C. Takze baterie posilaji stale.
Ted mi zase nadzvedli mandle. Pokousel jsem dostat svoji pravdu, proc nemuzou posilat z DE nad 3 kg.
Nejenze jsem se nedockal po asi deseti minutach rozhovoru odpovedi, ale jeste cely rozhovor skoncil tim, ze mi napsali ze to asi bude velikosti baliku, ze to mam zkusit na foru a odpojili se!
Zlutaci vychcany
Nejenze jsem se nedockal po asi deseti minutach rozhovoru odpovedi, ale jeste cely rozhovor skoncil tim, ze mi napsali ze to asi bude velikosti baliku, ze to mam zkusit na foru a odpojili se!
Zlutaci vychcany