tak som si sadol za simulator a zda sa mi, ci je to len moj subjektivny nazor ze pri protosovi nemozes tahat za packy ako dievcence pri bitke ked sa sklbu za vlasy.
stretavka helimaniaci SC a okolie
tomanos dik za plutvu...
tak som si sadol za simulator a zda sa mi, ci je to len moj subjektivny nazor ze pri protosovi nemozes tahat za packy ako dievcence pri bitke ked sa sklbu za vlasy.
))) Ked to porovnam zo simulatorovym t-rexom 450/500/600 Protos rychlejsie reaguje na zmeny a vykonava ich s lahkostou a to je moj problem nemam na tieto zmeny dostatocny cit. Vzdy za to sklbnem ked uz je najhorsie a to sa uz len tazko da ustat
))) No vcera ak som nerozmlatil aspon 50 protosov za 2h tak ani jedneho... 
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Ja som tiez zacal trenovat na T-Rex 600 kvoli stabilite, potom som ale na presiel na Protos Sport a teraz uz veselo lietam s Protos 3D. Na zaciatku som asi 15 hodin trenoval len vis chvostom k sebe, zapnes si to v menu Trenink->Trenink visu, postupne si zapinaj ovladanie (najskor som mal zapnute len dolava a doprava). V nejaky moment to zacne byt v pohode.
Vis kabinou k sebe som mal najvacsi problem, teraz po cca roku treningu uz na sime zvladnem aj to, v reali som sa ale este neodvazil
Ja inak zvyknem lietat na sime temer kazdy vecer niekedy okolo 21:00, da sa tam tusim zapnut aj nejake lietanie cez internet, tak by sme to pripadne mohli niekedy skusit (este som tak nikdy nelietal, takze ani netusim ci je to funkcne).
Vis kabinou k sebe som mal najvacsi problem, teraz po cca roku treningu uz na sime zvladnem aj to, v reali som sa ale este neodvazil
Ja inak zvyknem lietat na sime temer kazdy vecer niekedy okolo 21:00, da sa tam tusim zapnut aj nejake lietanie cez internet, tak by sme to pripadne mohli niekedy skusit (este som tak nikdy nelietal, takze ani netusim ci je to funkcne).
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
praveze t-rex 500/600 mi pripada ako autobus, oproti protosovi. S ich ovladanim nemam vaznejsi problem (bavime sa o viseni) Protos je praveze ina kava, preto nechapem naco robit vodicak na kamion ked budem jazdit na sportovom aute
)) To je asi len strata casu.
Jeeff vyborny napad, skusim to metodou aku popisujes hodim trening visu a postupne si budem pridavat ovladania...
Jeeff vyborny napad, skusim to metodou aku popisujes hodim trening visu a postupne si budem pridavat ovladania...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
tomanos píše:Nezabúdaj však, že toho skutočného protosa máš od Šmidoviča nastaveného ako autobus. Ak by si ho mal nastavený ako športiak, tak by to posledne neskončilo len zlomenou smerovkou.
trochu ta poopravim, nastaveny nie je ako autobus, ale ako sportovy autobus.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
zacal som patrat preco mi zhodilo remen, samozrejme bola to vyhoda, pretoze skody by boli asi o dost horsie ako len zlomena plutva. Hlavna os sa mi prepadla asi o 5mm, tym sa posunulo hlavne ozubene koleso dole a remen chodi vrchom ozubenia az o 2mm pretrca. Objimka nad vrchnym loziskom sa zjavne zodrala a ma vacsi otvor ako nova a os uz nedrzi pevne v spravnej polohe. Dnes skusim zbrusit z oboch stran objimky kde ich spaja sroub a potom dotiahnut.
Nepytaj sa ma ako sa zodrala ten protos bol kupeny na inzerat a osoba co mi ho predavala mi tvrdila ze nebol nikdy lietany!!!
Nepytaj sa ma ako sa zodrala ten protos bol kupeny na inzerat a osoba co mi ho predavala mi tvrdila ze nebol nikdy lietany!!!
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Ja by som z toho žiadnu vedu nerobil. Možno si mal len slabšie dotiahnuté červíky na objímke, alebo ich len premohla zotrvačnosť pri tvrdom pristátí/pristátiach. Tak ti to celé sadlo dolu. Keď to rozoberieš, zistíš čo treba vymeniť, ND nestoja veľa. Asi by som minimálne vymenil hlavnú osku a tú objímku. Je to len malá oprava. Počasie nám už aj tak nepraje, takže máš času dosť.
- Kenny McCormick
Neblaznite, chlapci, pred hodinou som sa vratil z lietania. Krasne pocasie, slnecno, vietor 1m/s, cize nulaPrd, akurat ta teplota /+9/, musim niekde kupit vyhrievane páčky na Txtomanos píše:Počasie nám už aj tak nepraje, takže máš času dosť.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Kenny McCormick píše:Neblaznite, chlapci, pred hodinou som sa vratil z lietania. Krasne pocasie, slnecno, vietor 1m/s, cize nulaPrd, akurat ta teplota /+9/, musim niekde kupit vyhrievane páčky na Txtomanos píše:Počasie nám už aj tak nepraje, takže máš času dosť.
Keby som tak teraz nemusel byť v práci, ale na letisku, tak si tiež nesťažujem
Prídem domov, vonku skoro tma a tak čakám na víkend. Inak ku koncu týždňa by to malo byť do pohody.
Co sa tyka pocasia, ja som bol lietat vcera rano, vcera vecer, dnes rano a aj dnes vecer. Rano (okolo 8:00) je ale travnik poriadne mokry, takze to chce poriadnu obuv a zas vecer (okolo 18:00) sa uz rychlo stmieva a zacal som mat problem model vidiet. Dnes vecer som ale bol na tej druhej strane a tam bola viditelnost lepsia (slnko este osvetlovalo model, nelietal som proti nemu).
A kedze ma tomanos inspiroval, dnes rano som dal piruetu a pripravoval som sa na Stall Turn niekedy na buduci tyzden (pocasie vyzera byt este dobre). Vecer som ho ale skusil a islo to celkom dobre, nebol sice uplne idealny, navrat nebol kolmo nadol ale skor tak v 45stupnovom uhle, ale aj tak sa z toho tesim
Vikend vyzera byt na lietanie dobry, akurat ze idem na jednu svadbu, takze mam po lietani...
A kedze ma tomanos inspiroval, dnes rano som dal piruetu a pripravoval som sa na Stall Turn niekedy na buduci tyzden (pocasie vyzera byt este dobre). Vecer som ho ale skusil a islo to celkom dobre, nebol sice uplne idealny, navrat nebol kolmo nadol ale skor tak v 45stupnovom uhle, ale aj tak sa z toho tesim
Vikend vyzera byt na lietanie dobry, akurat ze idem na jednu svadbu, takze mam po lietani...
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk