Nenažranost pražáků

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.

Myslím si :

Že jsou pražáci nenažraní
6
29%
Že pražáci nejsou nenažraní
10
48%
Je mi to jedno
5
24%

Celkem hlasů: 21

Zpráva
Autor
kratas
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od kratas »

Tak jsem nějak nečekal, že se bude kastovat i tady na mánii. 26let jsem žil v Ostravě, Ostravu miluji, stejně jako celou Moravu. Teď žiji už 7 let v Praze, mám to město taky moc rád, stejně jako Čechy. Pohybuji se po celé republice a musím říct, že když poznám obyčejné a normální lidi, tak je jim úplně šumák odkud jsem a kde jsem se narodil.
Nicméně tyhle xenofobní slinty a vzájemné osočování je ubohé a vypovídá o lidech, kteří tuto nesmyslnou agresivitu mezi jedním národem vyvolávají. Ano, chápu, že v celém světě existuje jistá nevole mezí hlavním městem a okolními regiony, ale tady to fakt dostává grády. Někdo začne nadávat pražákům a evidentně je nezná. Obecně napíše například nenažraní pražáci, ale pak tvrdí, že to nemyslel na obyčejné pražáky a podobně. Jsme všichni stejní, všude jsou lidé, kteří se nad ostatní povyšují a je úplně jedno v jakém městě žijí.
Když jedu do Ostravy, tak Ti inteligentní se ke mě chovají, jako ke komukoliv jinému a je jim úplně šumafuk, že žiji v Praze. Bohužel i mezi dnes již bývalými kamarády se objevili Ti, co mi začali po přestěhovaní nadávat do zasr... pražáků. S těmi jsem kontakty ukončil, protože jsem jim nikdy nic neudělal, ale oni nedokázali skousnout můj úspěch, který mě do Prahy odvál a díky němuž se mám tak, jak se mám. Bohužel práci na úrovni, kterou dělám, mohu dělat pouze tam, kde jsou sídla velkých firem a to je v tuto chvíli v Praze.
Na druhou stranu, když jsem v Praze, jsou taky individua, kteří mi nadávají do vidláků a náplav, ale shodou okolností to nikdy nejsou rodilí pražáci, ale někdo, kdo se sem přestěhoval a cítí se tím být něčím výjimečným. Magoři jsou na obou stranách.
Je mi blivno ze všech těch xenofobních hovádek. Chovejme se k sobě slušně a pak nám muže být úplně jedno odkud jsme ne? Když ke mě přijede kdokoliv z Moravy nebo z Čech, bude vždy vítán.
A co se Epopeje týká, tak nejsem právník a neznám co kde bylo uzavřeno. Ať zůstane klidně v Krumlově. Tady v Praze je všeho dost a je potřebovat podporovat regiony, které pomocnou ruku potřebují. Bohužel to vzali do rukou byrokrati a Ti jsou stejní jako kdekoliv jinde. Nebo vy všichni jste spokojeni se svými zástupci na městě, obci? Já tedy rozhodně ne. Takže bych nadával směrem k té byrokratické, politické smetánce, která se považuje za pány tvorstva. Samozřejmě to tam nebudou všichni, tak je nechci házet do jednoho pytle, ale často je to až k pláči co předvádějí. A proto máme volby a můžeme projevit svůj názor.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
were
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od were »

Kos píše:Často se zasměji nad tím co pražák dokáže a to i v příspěvcích zde.

Promin, ale z toho co pises je jasne, ze jen placas do vetru a mas averzi vuci prazakum :D Jinak bys nemohl psat o prispevcich prazaku zde na foru - to je nekdo prazak, protoze ma jako bydliste uvedenou Prahu? Z kamaradu co maji bydliste Praha a pisou sem neni snad z Prahy ani jeden - pokud tedy netvrdis, ze jakmile se nekdo pristehuje do Prahy stava se automaticky hrubym machrujicim a argoantnim, v takovem pripade je to co pises spravne.

Kdyz uz ti prazaci pisou nesmysly mel bys je radsi opravit primo v diskusi, nez tady sirit nesmyslnou nesnasenlivost. Tim nechci prazaky hajit, proste jen me udivuje, ze nekdo napise jak se smeje cizim prispevkum a sam pritom pise nesmysl :D
Naposledy upravil(a) were dne čtv 07.10.2010 15:57, celkem upraveno 1 x.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Milan Nes »

asi je, protoze na vojne si asi poznal prd prazaky a montaz za bolsevika
jinak bys nepsal takhle ....

hele presunuti galerii je usmevny, mam par znamejch vedeckejch pracovniku a to je prace hlavne v archivu a terenu

vetsina jich i uci takze kvuli tobe pojedou nekam do prd ...
aby meli podklady a pak do prahy ucit

a hlavne vetsina skol je taky v praze, tam potrebujes tohle zazemi
jo samozrejme ze sou postupy na transport pamatek to vim, jen spis proc a k cemu, vyhodis miliardy za presunuti galerie spolu s vytvorenim
dobry galerie ?

proc takhle chces udelat zajimavou lokalitu nejsou jiny nastroje?
tohle mi prijde smesny asi jako presunout skodovku jinam, abys jinde udelal pracovni mista
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
arda1
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od arda1 »

Jezdil jsem s T148 -po celým práglu takže minimálně o řidičích něco malinko vím- ta traverza bylo jediný co na ně platilo.Když jsem vysrčil někde čumák každý si dobře rozmyslel zda zastaví nebo pojede dál a bude troubit a fakovat... :lol: :lol: :lol: A jestli považuješ rok montáže 1997 za bolševickou éru pak si tam udělejte pořádek -my taky máme už 20 let kapitalismus.. :wink:
ICQ 638556901
kmarty

#65 Příspěvek od kmarty »

arda1 píše:...ta traverza bylo jediný co na ně platilo....
Jezdim po Praze denne cca 16let a traverzu jsem jeste nepotreboval. Co delam spatne?
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
were
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od were »

kratas píše:Teď žiji už 7 let v Praze, mám to město taky moc rád, stejně jako Čechy. Pohybuji se po celé republice a musím říct, že když poznám obyčejné a normální lidi, tak je jim úplně šumák odkud jsem a kde jsem se narodil.

Ty nenazranej arogatni prazaku, koukej vypnout pocitac mazat na Divcaky, na me uz se bohuzel stmiva moc brzo na to, abych to stihal z prace, tak musis zalitat i za me :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od aviatik666 »

Tohle je největší pražák:

Obrázek

:lol: :lol: :lol:
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Milan Nes »

sorry kluci ze sem se nechal vytocit ale tohle kastovani a predsudky me
bytostne stvou ve vsech formach

a i "odborne" nazory na reseni "globalnich" problemu
od velmi dobre "seznamenych a vzdelanych" lidi v tomto oboru
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Vladan »

Jak je z popisky vidět, jsem moravák jako poleno.
Tahat na RC manii vlákno o jakési nenažranosti pražáků mi přijde hodně absurdní....
Že tam mají těch vykutálených fiškulínů více než jinde v zemi, je pravda. Určitě je to ale také dáno velkou koncentrací obyvatelstva a neustálým přehledem v médiích. Myslím si, že začínajícím modelářům je jedno kdo jim poradí, jestli pražák, ostravák nebo brňák. Dobrá rada je pomoc od každého z kterékoliv končiny naši malé zemičky. Nikdy jsem tady na diskuzích neviděl ani náznak nějaké namyšlenosti vůči mimopražským modelářům. Když naše basketbalistky získaly druhé místo, a týká se to samozřejmě i jiných kolektivních sportů, vůbec mě nenapadlo přemýšlet, kolik je tam pražaček, brňanek a pod. A tak to vidím i tady. Politika je špinavost od své podstaty a politici jsou banda bezpáteřních hovad. To ale neznamená, že budu ostatní lidi soudit podle toho, že žijí zrovna v hlavním městě, kde je logicky těchto dacanů nejvíce.Dobří lidé jsou všude a pitomci bohužel taky. Naštěstí jsou v menšině a nemůžou lidi se se stejnou zálibou, jako je třeba modelařina, rozeštvat ať jsou odkudkoliv.
A nezlob se na mně Ardo, ale ty časy, kdy jsem Tě obdivoval a Tvé rady bral jako fundované jsou pryč.
Připadá mi, že jsi čím dál více ukřivděnější, vyvoláváš stále nějaké nesmyslné polemiky a flamewary, když se někdo zeptá na nějaký problém s určitou značkou, reaguješ i přesto, že neporadíš, protože s touto značkou nemáš zkušenosti. Jen to prostě není to, co používáš Ty. Někdy mi připadá, že Ti jde opravdu jen o vyvolání sporu.
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
geo
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od geo »

Were a Kratas - kua vy zapráskaný pražáci, vy jdete lítat - no to mne se*ete! Já musím do špitálu s drahou polovičkou na kontrolu, ale už se stmívá, tak to bych musel spěchat a co kdybych potkal nějakýho moraváka s traverzou ........ :cry: . Tak si polítejte namachrovanci :lol: :lol: :lol: a né že to rozbijete :twisted:
geo
arda1
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od arda1 »

Ono není špatný někdy vyvolat nějaký ostře konfrontační thread- alespoň se oddělí zrno od plev a člověk pozná kdo je kdo a kam patří. A ani mě neudivuje že většina lidí mi píše souhlasný stanovisko v SZ-ICQ Skype -sem se bojí vyjádřit svůj názor. Nedivím se jim -každý nemá odvahu aby do toho šel čelem a padni komu padni. :wink:
ICQ 638556901
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od TomasC »

Už mě to nebaví.

Vlákno zamykám, ARDA1 jednodenní BAN.
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“