Pokud prudce pohnu ocasem t-rexem 450pro a hned vrátím do neutrální polohy, ocas cca 5x zakmitá vpravo vlevo a pak se ustálí, zisk v HL modu 22%, pokud jdu níž až na 15%, tak problém nemizí. Kde hledat chybu? Díky moc.
Používám setové gyro gp750, s vrtulníkem nebyla nikdy rána, lítal jsem si s ním jen tak po obloze, souvrat, přemet. Dneska jsem to šteloval, abych zkusil něco více a objevil jsem tento neduh.
servo setove ds520?
Nemas prilis dlhu paku na serve? Skus dat gulicku blizsie a znova nastavit rozsah v gyre.
Na tom gyre sa nastavuje aj velkost vrtulniku, mas to dobre?
delay mám nastaveno pro 450heli, pro větší se problém ještě zvětšil. Servo na vrtulce je setové, vůle které nejvíce přispívají k celkové vůli je vůle na kuličce od smykátka, a v gripech stranová vůle v gripech vrtulky. Jinak páka na servu vrtulky 10mm. Ráno jsem obrátil držáky zadních listů dle návodu zkušenějších. Pak při nastavení smykátka do středu je opravdu malý správný úhel kompenzující stáčení ocasu. Tím se mi i povedlo nastavit limity pro obě strany na smykátku, což mám radost.
Ahoj problem s gyrem vyresen??Ja mel ds 760 v heli 500 a gyro me blblo,furt se otacel ocas,jednoznacne to bylo vybracema.Po predelani gyra pod hlavni hridel vse oki
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg