Brzdy na letadlo
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Brzdy na letadlo
Zdravim Vas,
Od jake velikosti era ma cenu davat brzdy na podvozek? Daji se vubec nekde v cechach nebo na slovensku takove brzdy sehnat? Diky za rady
Od jake velikosti era ma cenu davat brzdy na podvozek? Daji se vubec nekde v cechach nebo na slovensku takove brzdy sehnat? Diky za rady
diablotin píše:tak to premyslim co je jednodussi
U takovyho era ti na trave podle me staci trochu podhusteny pneu,aby mely botku,odpor pri valeni je dost velkej na to,aby se ero vcas zastavilo a dost malej na to,aby ero fpohode vzlitlo...
Na sfaltu by to bylo jiny kafe,ale i tam by v tomhle pripade asi postacily mekci gumy a videl jsem pouzivat vysouvaci hak...bryzdy jsou complicated..
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
No prave, na asfaltu kdyz budu na nake akci tak ani nechci vedet kolik vubec budu potrebovat na pristani. A nakym hakem to resit na P-38 je dost silene. Stavitelna vrtule dobrej napad ale ne prave realne, jelikoz asi samotne ovladani bude dosti komplikovane. Nejlip vychazi s toho Ty brzdy do kol, ale ty zas nevim kde sehnat a ani na jakem principu vubec makaj. myslis ze by podhustene pneu u tak velkeho era, skoro 20 kg bude stacit?
No kdysi jsem coural v Hangáru a upoutal mě tam hornološník něco ve vejenském provedení trochu jak Husky r=2000 až 2500mm a na podvozku měl kola od kterých vedla lanka k servu někde v trupu.Podle mě to bylo řešený jak u "bubnovek", kdy se uvnitř náboje toho kola roztahovali čelisti od sebe a o vnitřek středu třením brzdili.
Padák
A co použít brzdící padák, vím na tento typ éra ne zrovna odpovídající ale každopádně efektní, akorát by se něměl otevřít za letu
Mnoho předchůdců nyní: Mezek BF 109 Kyosho 1440 mm, Lightning P38 1310mm elektro, Mustang Šad model a pořád něco vymýšlím