Simulátor Phoenix a Turnigy

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zpráva
Autor
xaver

Simulátor Phoenix a Turnigy

#1 Příspěvek od xaver »

Prosím o radu:koupil jsem na Helibuy Simulator Cable for Phoenix za 28 $. Protože simulátor nezná toto rádio, vyžaduje vytvoření profilu. Ale profil uložit nejde. Nechám-li zaškrtlou volbu "Quick", tak na konci místo uložení profilu se program ukončí. Zaškrtnu-li "Advanced" tak vše proběhne až do konce, ale profil se nikdy neuloží. Zbylé 3 simulátory fungují. Nevíte někdo kde je zádrhel a jak nefunkčnost Phoenixu odstranit?
Bizon23

#2 Příspěvek od Bizon23 »

koupit originál :)
frontier
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od frontier »

nebo to můžeš ještě reklamovat u Phoenixe, ti to vymění za nový.Obrázek
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#4 Příspěvek od rampa_mckvak »

Musím se přidat. Kup originál a jsi bez problému.
Co neubrzdíš neukecáš.
xaver

#5 Příspěvek od xaver »

Koukám, nějací dva chytráci. Asi sežrali veškerou moudrost. Ale i to jsou lidé.
xaver

#6 Příspěvek od xaver »

Á další chytrák.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#7 Příspěvek od rampa_mckvak »

Hele vono je to tak. Máš nějakej kábel za pár doláčů. Tak se nediv, že origoš s tím svým spůsobem "nespolupracuje". Každý chce ušetřit kde se dá. To víme všichni, ale na druhou stranu za málo peněz málo muziky. Víš proč já jsem raději investoval do originálu? Né z morálního hlediska, to je samozřejmost, ale hlavně proto, abych se vyhnul bádání, laborování proč mi nejde to a to a mám svatej klid i když za origoš zaplatí dost peněz. A Phoenix je, si myslím, poměr výkon cena tak akorát. Víš Chytráku xaveriusi :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
bflame
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bflame »

Pocuj xaver ja som tiez s tych co nechcu cpat zbytocne prachy do zbitocnich veci a mam vsetky hry cracknute (neukamenujte ma) ale phoenixa som po 6 mesacnom laborovani s kablami a vysielacmi (presne ako ty) radsej kupil a rovno aj s dx6i za vyhodnu cenu a mam pokoj. od vtedy uz som sa aj konecne odlepil od zeme.

8)
DX7s + Phoenix protos 500
xaver

#9 Příspěvek od xaver »

Dík za radu, mckvaku. Omlouvám se, že jsem tuto prosbu omylem dal jako nové téma, jsem tu nový a tak jsem to zvoral.Tato prosba samozřejmě patří do tématu Turnigy 9X 9Ch, tam chodí sice chytří modeláři, ale né přemoudřelí chytráci.
xaver

#10 Příspěvek od xaver »

Možná, že to tak nakonec dopadne, bflame. Doře, že ze sebe neděláš chytráka, jako někteří jiní. Dík,ahoj.
frontier
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od frontier »

Co si čekal? Chlubit se tím, že si koupil něco kradeného...tady jinou odpověď nedostaneš!Obrázek
xaver

#12 Příspěvek od xaver »

Frontiere, již jsem napsal, moje prosba paří do jiného fóra, tam přemoudřelí chytráci nechodí a snaží se tam druhému poradit.
Reverend
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Reverend »

to je úžasné, ukradené technologie (ne ty, ale číňani) a kradený software(bflame)... klidně to o sobě na foru řeknu, ani se nezačervenám.... Být moderátor, tak alespoň bflameovi zakážu přístup
AR1
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od AR1 »

Reverend píše:to je úžasné, ukradené technologie (ne ty, ale číňani) a kradený software(bflame)... klidně to o sobě na foru řeknu, ani se nezačervenám.... Být moderátor, tak alespoň bflameovi zakážu přístup

Asi takhle - kdo o sobě tvrdí že neonanoval, onanuje dodnes. To ale neznamená, že se hned na potkání bavíme o onanii. bflame napsal na férovku, že si hry nekupuje. A co má jako bejt? Tak si nech zákazy někam jinak.
Reverend
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Reverend »

má bejt, že v podstatě krade, nechápu proč by mělo to být beztrestné, a ještě když se tím někdo chlubí...a vůbec milý AR1 nechápu tvoji reakci, pak to všechno vypadá, jak to vypadá
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“