Nemůžu se rozhodnout
- firemaniac
Nemůžu se rozhodnout
Zdravím všechny! Mám na Vás otázku, rozhoduji se mezi Walkera Creata 400 a Walkera 4F200, můžete mi prosím poradit? Nebo snad ještě jiný model? Děkuji za odpovědi 
- firemaniac
- firemaniac
- RolloThomassi
- Kontaktovat uživatele:
za jedno - ty odkazy mě odvedly oba na stejný model a to ještě ke všemu jiný , než se ptáš
odpovídám jen proto , že mě kamoš upozornil na alergické reakce v tom vláknu
co jsem vygůglil , rozdíl je dvou a třílistý rotor
pokud nezvažuješ zástavbu do nějakého maketového trupu , kde předloha byla třílistá , vem dvoulist
méně dílů na opravy je jasný argument
opravovat budeš . bohužel i extrémně opatrný začátečník s vrulníkem sem tam bouchne o zem. počítej s tím a zvaž - a to především - dostupnost dílů.
odpovídám jen proto , že mě kamoš upozornil na alergické reakce v tom vláknu
co jsem vygůglil , rozdíl je dvou a třílistý rotor
pokud nezvažuješ zástavbu do nějakého maketového trupu , kde předloha byla třílistá , vem dvoulist
méně dílů na opravy je jasný argument
opravovat budeš . bohužel i extrémně opatrný začátečník s vrulníkem sem tam bouchne o zem. počítej s tím a zvaž - a to především - dostupnost dílů.
- Kenny McCormick
tie alergicke reakcie sa tykaju predovsatkym niektorych znaciek.
Cislo 1 v tomto rebricku je prave Walkera, velka vecsina si ju skusila /ja nie/ ale podla tych reakcii to musi byt najhorsia znacka v pomere cena/kvalita.
Silne oochybujem, ze si niekto kupi dva modely z tejto znacky, ako je bezne u t-rexa. Zlaka len zaciatocnika na lubivy design. Musi to byt ale trpka skusenost, zvlast jednorotor.
Zakladate vlakna chcel radu KTORY, odpoved zaznela, z tych dvoch ani jeden. Bud si so sklamanim necha poradit anebude sklamany potom, alebo uz v podstate rozhodnuty bol a "vyzere" si to este zbytocnou kupou okrasy policky.
Cislo 1 v tomto rebricku je prave Walkera, velka vecsina si ju skusila /ja nie/ ale podla tych reakcii to musi byt najhorsia znacka v pomere cena/kvalita.
Silne oochybujem, ze si niekto kupi dva modely z tejto znacky, ako je bezne u t-rexa. Zlaka len zaciatocnika na lubivy design. Musi to byt ale trpka skusenost, zvlast jednorotor.
Zakladate vlakna chcel radu KTORY, odpoved zaznela, z tych dvoch ani jeden. Bud si so sklamanim necha poradit anebude sklamany potom, alebo uz v podstate rozhodnuty bol a "vyzere" si to este zbytocnou kupou okrasy policky.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
- avalanche8
Opravdu se to tu resi cast,jaka heli po koaxu,a nedivim se nekterym reakcim,Ale vse se da resit rozumne.Pokud ti muzu doporucit precti si vlakno TREX PRO,dozvis se absolutne vse potrebne pro zacatek a vubec toho cteni v sekci vrtulniky je mnoho,treba zacatky atp.Osobne jsem po koaxu hoooodne pocetl,a chybu jsem rozhodne neudelal.Vim ze je vse o penezich ale heli proste levnej konicek neni.Za me rada 1 kup solidni radio a phoenix a trenuj vis,presuny,osmy.A na jaro porid stroj s nizkejma provoznima nakladama a ve velikosti 450,Tj T-REX,ci starsi bazarovej.
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Walkera je skvělá v tom, že co tejden, to novej bombovej model.Kenny McCormick píše:tie alergicke reakcie sa tykaju predovsatkym niektorych znaciek.
Cislo 1 v tomto rebricku je prave <a> WALKERA</a>, velka vecsina si ju skusila /ja nie/ ale podla tych reakcii to musi byt najhorsia znacka v pomere cena/kvalita.
Kšeft se musí točit.
Už tam zase visí nějaký čtyřkanál V370D01, v ČR zatím žádná zmínka, než se toho chytne firma rckrál nebo rcborec a doporučí tu skvělou news.
Tohle téma je asi opravdu zbytečný, univerzální rada, co si pořídit, neexistuje.
Sám můžu říct, že já si taky nový vrtulník nevyberu.
Líbí se mi takovej, co nikdo nevyrábí => jsem špatnej zákazník...
- RolloThomassi
- Kontaktovat uživatele:
Kenny McCormick píše:WALKERA, .......
Silne oochybujem, ze si niekto kupi dva modely z tejto znacky, .
to je dobrá poznámka . já walkeru měl , nestěžuju si , hodně mě naučila , ale další nekoupím.
přesto , když s ní za mnou někdo přijde , pomůžu mmu ji rozlítat , protože než se naučí páčit , vymění spoustu dílů za pár kaček dřív , než je stačí opotřebovat provozem.
ze dvou adeptůKenny McCormick píše:Zakladate vlakna chcel radu KTORY, .
třeba opravdu dneska nechce vložit do vrtulníku víc peněz , neví , jestli ho to bude bavit , jestli bude mít dost trpělivosti a píle .
a ozdoba na poličce za 4500 . nebo za 50000 je sakra rozdíl