DX5e - EASY FLY 3
DX5e - EASY FLY 3
Ahoj, prosím oradu, mam soupravu DX5e k tomu simulátor IKARUS EASY FLY 3, hra je nahraná ale nefungují mi kniply na soupravě, všechno jsem vyzkoušel ale nic. Jedině co by to mohlo být tak že hra pracuje jen s soupravou na krastaly(FM,PPM) Můžete mi to potvrdit nebo je nějaká jiná chyba, případně řešení. Děkuji JIRKA
jirka.zm píše:Jenom pravidelně svítí(bliká) zkoušel jsem to i ZEBROU stále stejný. Takže nejde signál do počítače, co stím?
Ovladač za nic nemůže. Problém je v tom, že ti po kabelu neleze do dongle signál z vysílačky.
Máš špatný kabel (měl jsem ten samý problém).
Na jedné straně je 3,5mm stereo jack do TX a na druhé 2,5mm mono jack do dongle, že?
Máš-li jak, "propískni" (ohmmetrem) ten kabel. Mělo by to být tak, že jsou spojené obě "špičky" těch jacků - tam jde PPM signál. A pak oba kořeny jacků (tam je zem).
Zřejmě zjistíš, že na stereojacku není spojen jeho kořen, ale jeho střední ploška s kořenem monojacku... To je ta chybka a musíš ji napravit...
Re: DX5e - EASY FLY 3
jirka.zm píše:Ahoj, prosím oradu, mam soupravu DX5e k tomu simulátor IKARUS EASY FLY 3, hra je nahraná ale nefungují mi kniply na soupravě, všechno jsem vyzkoušel ale nic. Jedině co by to mohlo být tak že hra pracuje jen s soupravou na krastaly(FM,PPM) Můžete mi to potvrdit nebo je nějaká jiná chyba, případně řešení. Děkuji JIRKA
Nyní má nejnovější verzi (PhoenixRC 3.0.k) byl propuštěn. Podporuje online aktualizaci.
pokud chcete levný sim jít www.rcpal.com ... viz odkaz na simulátoru. převýšení pokazí
Použijte tento kupon kód (save5per) obdrží 5% slevu.
... Létání je levný ... přistání je drahé.