Cross tiger nebo rc brontosaurus

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Majdnify

Cross tiger nebo rc brontosaurus

#1 Příspěvek od Majdnify »

dobry den,
chtel bych se zeptat co si mam koupit jestli bonzra:
http://www.blokovano.cz/auta/bonzer.html
nebo
http://www.modelfun.cz/rc-auta-elektric ... imoto.html

dekuli za kterekoli odpovedi... :roll:
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od aviatik666 »

http://www.rcauta.net/

Tady jsou převážně vzduchoplavci. :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

Opravdu super forum- vřele nedoporučuji :-(((((((((((((((((((((
Maxipes

#4 Příspěvek od Maxipes »

cross tigera jsem mel. Nebyl to spatnej podvozek, ale mel svy mouchy. Je to totiz silnicni podvozek tamiya TL-01 ktery ma prodlouzeny ramena. Z toho vyplyva dostupnost nahradnich dilu. Ale prevod je naprosto nevhodnej, je hrozne do rychla a motor nemuze mit otacky ktery by potreboval a proto hrozne topi (odpajel jsem draty, ale nebyl to orig. motor). Zase je ten podvozek hezky kryty (krome motoru).

Ten brontosaur mi prijde jako lepsi podvozek, sice neni tolik zakryty ale prevody ma kryty takze by to nemuselo vadit. Ale do vody (snehu) bych s nim nesel. S tigerem jsem ve snehu jezdil a elektronika zustala sucha.

Ale oba maji jedno spolecny - motor, regulator, servo, baterka uplne na nic. Servo bylo hned bez prevodu, regulator bez pridavnyho chladice a vetraku neutahnul orig. motor, motor je neuveritelne slabouckej (tak 20km/h), baterka porad vybita, nabijecku jsem rovnou vyhodil...
Mozna to zacatecnikovi bude stacit, ale ja jsem jezdil predtim on-roady zavodne tak jsem mel naroky na rychlost trosku jinde
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Majdnify

b

#5 Příspěvek od Majdnify »

no ja bych se taky s pis priklanel k brontosaurovi kamos ho ma a je s nim spokojenej vsechny levny auta maji svy mouchy a 10000 tisic se mi ted do toho davat nechce :lol: :lol: baterku mam svoji 5000mAh ni-cd a nabijecku
mam voltcraft ktera tky stoji za prd akorat mi to nabijeni zmekne baterka a pak auto nebude tak agresivni jak bych si pral :roll: :roll: a nebo mam taky zalusk na auto z modelfun http://www.modelfun.cz/rc-auta-elektric ... da-sc.html
ma to taky 2,4GHz no nwm jestli brontosaura nebo rally strada uvidim co mi reknete vy co by bylo tak lepsi :oops: a nebo poradte co by ste si koupily vy neco do 3300,- Kč
Maxipes

#6 Příspěvek od Maxipes »

jestli ma kamos brontosaura tak bych koupil to samy, aspon ti s tim poradi a muzete kupovat nahradni dily spolu (jedno postovny...)

Jestli mas svoji baterku tak to je jedine dobre (5000mAh bude spis nimh) a k ni bych prikoupil jeste jednu baterku a nejakou poradnou nabijecku, na modelbazaru jich asi bude hodne - dneska se spis pouzivaji lipolky a starych kvalitnich nabijecek se lidi zbavujou skoro zadarmo.

Jestli tam das lepsi baterku je sance ze se ti stane to co me, bude se prehrejvat regulator a kazdy 2 minuty se vypne a za 10s zase zapne. Pomohlo nad nej pridelat maly vetrak z PC.

Podle tech fotek mi prijde ze brontosaur a rally strada je uplne stejnej podvozek pouze s jinou karoserii, mozna se pletu - rozliseni ty fotky neni nic extra a jine sem nehledal.

PS: na foru si vetsinou vsichni tykaj :-)
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Majdnify

#7 Příspěvek od Majdnify »

zase si jen tak brouzdam netem a nesel sem tuhle karu co vy na to
: http://www.modelfun.cz/rc-auta-elektric ... h-bat.html
arda1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od arda1 »

Já teda nechci dělat chytrýho ale za ty prachy bych se koukl po nějaký solidní bazarovce. Dostal se mi teď do rukou podobný píp od Carsona a no comment....vše budu překopávat aby to aspoň trochu jezdilo :cry: :cry: :cry:
Majdnify

#9 Příspěvek od Majdnify »

jo to uz sem mel bazarovku a do ted toho lituju stalo to 6000 a dalsich 5000 sem do toho nacpal a stejne to bylo k ho*nu
arda1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od arda1 »

Tak nejlíp dojet a prohlídnout -ale za 3000 se nedá fakt koupit ani lepší rádio ....
Majdnify

#11 Příspěvek od Majdnify »

jo daj se sehnat treba ta truggy nevypada spatne ani ten novej brontosaurus :roll:
Majdnify

#12 Příspěvek od Majdnify »

a nbo bonzer naten sou slusne odkazy a sou i celkem dostupny dily... :lol:
Segal

#13 Příspěvek od Segal »

Brontosaurus a strada má naprosto stejnou konstrukci do posledního šroubku pasuje na to vše uplně stejně, také himoto a Torche

http://modely-rc.eu/rc-auto-himoto-torche-2-4-ghz.htm

Jsou na to dobře k sehnání díly, tam co posílám odkaz maj co je třeba přímo na prodejně pořád.

Jsou to asi nejlepší auta v poměru ceny a kvality.

cros tigr je odost horší, nebrat.

ty předešlá auta se od sebe liší v elektronice
Brontosaurus - Poruchový regulátor
Himoto- v poho
Strada- v poho
Torche - v poho zde je odost lepší cena než Himoto a Strada.

caooo S.
Majdnify

#14 Příspěvek od Majdnify »

no dyt brontosaurus je jen jinak pojmenovany himoto
Majdnify

#15 Příspěvek od Majdnify »

a nevis kolika kanalova je vysilacka ja bych si na to chtel udelat bordel kryt a nato posadit vetrak(chlazení)rad bych aby byla alespon 3kanal
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“