Aky 3D akrobat 1,5-1,6 m?
maximal píše:Ja som tiez za Yaka, lietal super![]()
http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=144
Nejake video by sa niekde nenaslo?
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
ubosek píše:maximal píše:Ja som tiez za Yaka, lietal super![]()
http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=144
Nejake video by sa niekde nenaslo?
Presne ako píše EPPmaniac - za tie peniaze nenájdeš lepšie.
Peppy píše:Takze EXTRA MX cervena ??![]()
![]()
Asi jo, vahovo to nema konkurenciu, nemusim spekulovat na tym cim to osadit, 6s 2200 su na HC za babku a hlavne pristup k zakanikovy a nahradne diele su tiez pre mna podstatna vec .
Este sa rozhodujem medzi modrou a cervenou
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Pokud to má být do 1,5m, šel bych do extry MX. Vypadá jako letadlo o hodně víc než spousta kreatur z číny, kvalita zpracování je o hodně lepší než ty mrdky od kostky, letové vlastnosti jsou super. I přes nízký trup to letí nožák ale díky nízké hmotnosti a vysokém obsahu ohlíku je to velmi odolné.
PS:nikdy jsem jí neměl.
PS2:nejsem placený PA za to, abych jim dělal reklamu.
PS3:vy časem stejně přijdete na to, že na hmotnosti záleží...
PS:nikdy jsem jí neměl.
PS2:nejsem placený PA za to, abych jim dělal reklamu.
PS3:vy časem stejně přijdete na to, že na hmotnosti záleží...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
My vieme ze ma hmotnosti záleží
no radšej budem mať o niečo tažší model ktorý vyzerá viac ako origo extra
Extreme flight Extra sa mi páči o dosť viac.
v Olomouci sMx extrou lietal aj Brandmuller , hovoril som s ním a povedal Že trup je velmi nízky a nožáky sú na nízkých rýchlostiach problém a tiež sa mu nepáčila velkosť kormidiel na krídíelkach.Ale neleital som s nou takže ti neviem povedať,pravdou je že to čo Kubo odlietal v Olomouci s malou extrou bolo veeeeeelmi zaaujímavé
v Olomouci sMx extrou lietal aj Brandmuller , hovoril som s ním a povedal Že trup je velmi nízky a nožáky sú na nízkých rýchlostiach problém a tiež sa mu nepáčila velkosť kormidiel na krídíelkach.Ale neleital som s nou takže ti neviem povedať,pravdou je že to čo Kubo odlietal v Olomouci s malou extrou bolo veeeeeelmi zaaujímavé
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EF Slick (GP123) 2.6m.
EPPmaniac píše:My vieme ze ma hmotnosti záleží
ja mam skusenosti s nensou 260 tkou a ta lietala nozaky dobre aj na nizkych rychlostiach ked som jej dal vecsiu vrtulu s mensim stupanim, tak som si pomahal motorom, nevyhody v extrem fligt vidim vtom ze ked stym capnem a treb poskodim motorovy kryt tak potom co stym? a baterky tam treba dat 2650 ktore su 2 x drahsie ako 2200, ale laka ma tiez
aby to nebolo take jednoduche tak co toto? http://www.krill.cz/shop.php?category=15&k=138&p=397, chcel som nieco vyskusat ine a paci sa mi ze je to vecsie a ma to dlhy trup