PLACKY - NOVÉ HLASOVÁNÍ
to karas, samozřejmě, hlavně bude záležet na velikosti podkladu. Když to bude placička o průměru 3 cm, tak tam zanikne prakticky všechno. Na 5-ticentimetrové už bude něco vidět. Jen si osobně myslím, že to éro je trošku jako pozadí, tenké čáry budou natolik tenké, že většina zde viditelných detailů zmizí a ostatní zaniknou díky velikosti. Ale to je jen názor, možná tam skutečně bude něco vidět. Já to nezatracuju, mně osobně se návrh s tím dvouplochem ohromně líbí, to je myslím "9".
Hitec Aurora 9X
holda29 píše:Nechci lobovat sam pro sebe, ale jsem jedinej kdo drzi barvy fora i font v logu
Ani já nechci lobovat za tvůj návrh, ale právě to že jsi dodržel font a barvu jsem ocenil. Navíc velikost fontu poznám na velkou vzdálenost, takže kolegy z rcmanie určitě nepřehlédnu. Karasovo obrázky jsou pravda pěkný, líbivý, ale na takhle malou "pecičku" asi moc vhodný nebudou. Ale proti gustu.... ať hlas lidu (přesněji klik prstu) rozhodne
cernos píše:holda29 píše:Nechci lobovat sam pro sebe, ale jsem jedinej kdo drzi barvy fora i font v logu
Ani já nechci lobovat za tvůj návrh, ale právě to že jsi dodržel font a barvu jsem ocenil. Navíc velikost fontu poznám na velkou vzdálenost, takže kolegy z rcmanie určitě nepřehlédnu. Karasovo obrázky jsou pravda pěkný, líbivý, ale na takhle malou "pecičku" asi moc vhodný nebudou. Ale proti gustu.... ať hlas lidu (přesněji klik prstu) rozhodne
Proto jsem udělal 1. návrh, ale jak se zatim zdá, tak 9. vede.