To mohu z vlastní zkušenosti potvrdit - a při mým "štěstí" mě u toho ještě načapá dcera nebo máti a pak budu mít třeba i ten zážitek-nebo spíš oni a já pak budu chodit kanálama ...................jez_cz píše: To je jak s tou onanií - sice uspokojí, ale k zážitku to má hodně daleko.
Simulátor Phoenix a Turnigy
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
K předcházejícím příspěvkům-Na Phoenix je již Emulátor, link nedávám to je jasné - žádnej warez sem nesmí a funguje perfektně s nějakým USBondoněm z Dealextreme za pár korun.
Nicméně vrtulníku nelítám a co se týká letadel tak mi to přijde stejné jako třeba reflex, takže budu zkoušet různá nastavení.
Nicméně vrtulníku nelítám a co se týká letadel tak mi to přijde stejné jako třeba reflex, takže budu zkoušet různá nastavení.
Re: Simulátor Phoenix a Turnigy
Mám originál Phoenix plus kabel vše orig.Jak zprovozním Turnigy TGY 9x V.2? Díky za hodnotné rady.
Trex 500+BeastX-V3, Quadrocopter dj Naza M Lite konfig.X,SU 47 Berkut, Mentor MPX.Dx9i mod 2
Re: Simulátor Phoenix a Turnigy
Pulec píše:Mám originál Phoenix plus kabel vše orig.Jak zprovozním Turnigy TGY 9x V.2? Díky za hodnotné rady.
Pokud nemáte udělanou HW úpravu pro zprovoznění simulátoru s T9X obecně pak je potřeba povytáhnout VF modul tak, aby nebyl zasunut ve slotu jinak totiž způsobuje úbytek signálu do simulátoru a ten pak nefunguje správně.
Při povytahovaní VF modulu ovšem dávejte dobrý pozor na to ať nepoškodíte přívodní koax vedoucí ze zadní strany VF modulu dovnitř do vysílačky. VF modul pouze vytáhněte z konektoru ve slotu viz obrázek, ale nevytahujte ho zas příliš, abyste neutrhl ten koax.

HW úprava k tomu, abyste nemusel pokaždé při provozu T9X se simulátorem povytahovat VF modul ze slotu je popsána na webu RiMra viz tento odkaz kde je k tomu videonávod s postupem jak úpravu zrealizovat. Další informace ve vztahu T9X a simulátory jsou popsány viz tento odkaz.