Simulátor Phoenix a Turnigy

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od arda1 »

jez_cz píše: To je jak s tou onanií - sice uspokojí, ale k zážitku to má hodně daleko.
To mohu z vlastní zkušenosti potvrdit - a při mým "štěstí" mě u toho ještě načapá dcera nebo máti a pak budu mít třeba i ten zážitek-nebo spíš oni a já pak budu chodit kanálama ................... :wink: :lol: :lol: :lol:
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#32 Příspěvek od rampa_mckvak »

Čeče ardo, tak jak koukám na ten tvůj čas příspěvku 5:02, tak si myslím, že můžeš být v poho. V tuhle dobu dcérka určitě ještě spí a máti právě usíná. :lol: Tak se neboj kanálu a jdi do toho. :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
Surgical

#33 Příspěvek od Surgical »

Nj, a zamknout se u toho na záchodě....nejlepší schovka :)
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#34 Příspěvek od rampa_mckvak »

Koupelna je lepší. To si můžeš hned umýt ruce a.... Jít do obejváku.
Co neubrzdíš neukecáš.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od JirkaA »

Dobrý den, pánové, jsem tu prosím správně na RCmanii?
OK2WY
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Nakadah »

Vyonani :D Nak
corsair
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od corsair »

K předcházejícím příspěvkům-Na Phoenix je již Emulátor, link nedávám to je jasné - žádnej warez sem nesmí a funguje perfektně s nějakým USBondoněm z Dealextreme za pár korun.
Nicméně vrtulníku nelítám a co se týká letadel tak mi to přijde stejné jako třeba reflex, takže budu zkoušet různá nastavení.
Pulec
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulátor Phoenix a Turnigy

#38 Příspěvek od Pulec »

Mám originál Phoenix plus kabel vše orig.Jak zprovozním Turnigy TGY 9x V.2? Díky za hodnotné rady.
Trex 500+BeastX-V3, Quadrocopter dj Naza M Lite konfig.X,SU 47 Berkut, Mentor MPX.Dx9i mod 2
Drondys

Re: Simulátor Phoenix a Turnigy

#39 Příspěvek od Drondys »

Pulec píše:Mám originál Phoenix plus kabel vše orig.Jak zprovozním Turnigy TGY 9x V.2? Díky za hodnotné rady.

Pokud nemáte udělanou HW úpravu pro zprovoznění simulátoru s T9X obecně pak je potřeba povytáhnout VF modul tak, aby nebyl zasunut ve slotu jinak totiž způsobuje úbytek signálu do simulátoru a ten pak nefunguje správně.

Při povytahovaní VF modulu ovšem dávejte dobrý pozor na to ať nepoškodíte přívodní koax vedoucí ze zadní strany VF modulu dovnitř do vysílačky. VF modul pouze vytáhněte z konektoru ve slotu viz obrázek, ale nevytahujte ho zas příliš, abyste neutrhl ten koax.

Obrázek

HW úprava k tomu, abyste nemusel pokaždé při provozu T9X se simulátorem povytahovat VF modul ze slotu je popsána na webu RiMra viz tento odkaz kde je k tomu videonávod s postupem jak úpravu zrealizovat. Další informace ve vztahu T9X a simulátory jsou popsány viz tento odkaz.
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“