Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
chjo...odmitam tohle video komentovat... nebot svymi vyrazy bych byl minimalne zaBANovan. Ale myslim si o tom svoje, jako vetsina naroda, co normalne pracuje
Když každej měsíc vidím na výplatní pásce kolonku "SZ" Xtisíc na "róómy", tak se mi chce zvracet, že mě legálně okrádaj, dřív než dostanu výplatu já. Na takovejhle ksyndl přispíváme všichni co poctivě pracujeme.
A co s tím můžeme udělat? nic!
Naposledy upravil(a) krtek2k dne sob 06.11.2010 9:50, celkem upraveno 1 x.
Frsky X10S Carbon Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Na to, abych viděl nějaké krátké videjko s něčím, co podle kolegů nestojí za (slušný) komentář, se nehodlám ZASE někde registrovat! Jsem starší 18 let, a to už dlouho . I bych se třeba podíval, ale proč zase registr.
DAF píše:Na to, abych viděl nějaké krátké videjko s něčím, co podle kolegů nestojí za (slušný) komentář, se nehodlám ZASE někde registrovat! Jsem starší 18 let, a to už dlouho . I bych se třeba podíval, ale proč zase registr.
Taky mě tohle štve. No sere to je přesnější. Jenže já už se tam jednou registroval a po čase jsem zapoměl jak jméno tak heslo. Tak jsem tu proceduru prodělal znovu.
A pokud zase po čase se to bude opakovat, tak to zopakuju. A je mě jedno, že tam bude nějakejch mejch 1000 uživatelských jmen a hesel.
arda 1: asi nikdy nebudu mít 14000příspěvků, v tom tě nedohoním, ale bydlel si v baráku, paneláku kde byli cigáni, byl si učitelem a učil si cigány a pracoval si s rodinami cigánů, pak by si možná mluvil jinak.